Керівництво “Голосу країни” відреагувало на прохання замінити Юрія Горбунова і Катерину Осадчу: подробиці

На фоні скандалу з Юрієм Горбуновим прихильники проєкту "Голос країни" наполегливо просять керівництво замінити ведучого разом з Катериною Осадчою на когось іншого.

Зйомки нового сезону проєкту “Голос країни-13” вже стартували в Польщі. Цьогоріч суддями шоу стали Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та музичний продюсер Іван Клименко, а ведучими так і залишились Юрій Горбунов та Катерина Осадча, які вже стали справжнім обличчям проєкту. Однак не всім прихильникам шоу сподобалося те, що ведучих вирішили залишити тих самих. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці невдоволення.

Після скандалу з фінансуванням від держави у розмірі 33 мільйонів гривень на Юрія Горбунова посипалася чимала хвиля негативу. Через це “під роздачу” потрапила й Катерина Осадча, яка є дружиною артиста. Прихильники вважають, що парочку давно пора прибрати з посади ведучих “Голосу країни” і дати місце новим та молодим обличчям.

“Кортить побачити нові обличчя! Судді інші, треба і ведучих молодших!”, – пише одна з прихильниць проєкту.

У Голосі країни розповіли, чи будуть шукати заміну Осадчій та Горбунову
У Голосі країни розповіли, чи будуть шукати заміну Осадчій та Горбунову

Керівництво “Голосу країни” досить швидко відреагували на критику ведучих і дали власний коментар з цього приводу. На думку творців проєкту Юрій Горбунов та Катерина Осадча – частина великої родини телеканалу, а також обличчя саме “Голосу країни”. Також у повідомленні кажуть, що дуже складно знайти молодих професіоналів такого рівня, як подружжя телеведучих.

“Професіоналів такого рівня, які мають безпрецедентний бекграунд участі у подібних програмах міжнародного рівня, важко знайти на українському телебаченні”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, стало зрозуміло, що нових ведучих замість Катерини Осадчої та Юрія Горбунова ніхто шукати не буде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини