Голосисті та харизматичні: Наталія Сумська, Леся Нікітюк та інші акторки, які вражають оперним голосом

Співочі голоси завжди привертають увагу слухачів своєю потужністю, емоційністю та широким діапазоном. Світ українського шоу-бізнесу давно славиться талантами, які віртуозно поєднали музикальні здібності з акторськими.

Українці давно славляться на весь світ, як співоча талановита нація і наші акторки доводять це. Вони доповнюють їхню артистичну палітру та докладають максимум зусиль, аби їхні виступи були незабутніми для глядачів.

Леся Нікітюк: сміливий голос та харизма

Леся Нікітюк, відома українська акторка та ведуча, має за собою вражаючі виступи у постановках проєкту “Ліпсінкбатл”. Вона настільки вразила глядачів своєю потужною та емоційно насиченою палітрою почуттів, що ніхто й не міг подумати, що в образі Раїси Кириченко селебріті співає під фонограму. Втім, у 2022-му знаменитість довела, що має голос, випустивши кілька патріотичних треків.

Наталія Сумська: гармонія голосу та драматична експресія

Наталія Сумська — відома акторка та дружина Анатолія Хостікоєва, яка здатна вразити своїх шанувальників оперним співом. Її голос вражає глибиною та гармонією, а її виступи завжди вражають драматичною експресією та емоційною насиченістю. Досвідчена зірка театру може взяти одні з найвищих нот, а разом з обранцем навіть їздила з виступами.

Ірма Вітовська: виразність виконання та запальна енергетика

Ірма Вітовська, відома своїми ролями у сіткомі “Леся+Рома”, “Думки мої тихі”, також вражає співами. Її виконання відзначається ніжністю, але водночас виразністю та глибоким переживанням, а як же неймовірно вона співає коломийки!

Ольга Сумська: вражаючий діапазон та жіночність

Ольга Сумська, відома талановита акторка і народна Роксолана, довела, що має неповторний голос. Її виконання характеризується широким діапазоном та потужною енергією, яка дозволяє їй впоратися з різноманітними ролями і музичними жанрами. А з коханим Віталієм Борисюком влаштовувала справжній концерт.

Ада Роговцева: глибокі почуття та виразна інтерпретація

Ада Роговцева, талановита радянська акторка вражає глибокими почуттями та виразною інтонацією під час співів. Молодий голос знаменитості звучить, як джерело.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини