“Надя – це про сміливість”: продюсер “Голову країни-13” розповів, як він ставиться до Дорофєєвої

Особисте життя Наді Дорофєєвої досі не дає спокою користувачам в Мережі. Продюсер проєкту, в якому знімається зараз співачка, розповів, як особисто він ставиться до ситуації зі стосунками зірки.

У новому сезоні проєкту “Голос країни” тренеркою стала Надя Дорофєєва. Не кожен прихильник шоу зрадів цій новині, але керівництво проєкту своїм вибором дуже задоволені. Продюсер “Голосу” Володимир Завадюк розповів, як він ставиться до Наді та її стосунків, які отримують чимало хейту з боку прихильників.

Користувачі Мережі різко змінили до неї своє ставлення після того, як вона розлучилася з Володимиром Дантесом і почала будувати стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним, який був близьким їхнім другом. Невдовзі пара зіграла весілля і тепер Надя та Міша офіційно чоловік та дружина.

Весілля Дорофєєвої і Кацуріна
Весілля Дорофєєвої і Кацуріна

Крім хейту їхніх стосунків, Наді пригадують виступи в Москві після анексії Криму, але співачка вибачилася стосовно цього і повідомила, що шкодує про свої такі вчинки, яких більше не повториться. Для багатьох було незрозуміло, чому саме Дорофєєва опинилася у тренерському кріслі нового сезону “Голосу країни-13”, але Завадюк висловився з приводу співачки.

За його словами, Надя для нього дуже близька людина і він вважає, що саме вона ідеально втілює слово “сміливість”. Також дівчина є сучасною та красивою артисткою, на яку варто рівнятися чи не кожному іншому артисту.

“Надя – це про сміливість, про сек*уальність, про красу, про сучасність, про рівність”, – каже Володимир.

Володимир Завадюк розповів, що він думає про Дорофєєву
Володимир Завадюк розповів, що він думає про Дорофєєву

Завадюк переконаний, що Надя Дорофєєва є новим поколінням в українській музиці і він завжди підтримає її в будь-яких починаннях. Також чоловік підтримує її у відкритих розмовах про власні стосунки і вважає, що Надя все робить правильно.

Продюсер Голосу країни розповів, як ставиться до Дорофєєвої
Продюсер Голосу країни розповів, як ставиться до Дорофєєвої

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини