“Лева забрали”: син Даші Квіткової погано себе почуває – екс-дружина Нікіти Добриніна зникла з онлайну

Колишня дружина Микити Добриніна Даша Квіткова зникла на декілька днів з Мережі. Як виявилося, їхньому сину Леву стало погано і хлопчика забрали до лікарні.

Даша Квіткова у шлюбі з Микитою Добриніним народила прекрасного хлопчика, якого подружжя вирішили назвати Левом. Зовсім нещодавно у нього був день народження, але останні декілька днів Даша Квіткова не зʼявляється в Мережі. Як виявилося, син блогерки себе дуже погано почуває.

Дівчина попередила прихильників про те, що Лева забрали з підозрою на пневмонію і вона йде з соціальних мереж на декілька днів. Вже сьогодні зірка зʼявилася у сторіз і розповіла про стан їхнього з Микитою сина. Як виявилося, в Лева лівостороння пневмонія. Коли Квіткова дізналася про цей діагноз, то їй самій стало дуже зле і вона не могла стримувати своїх емоцій.

“Я просто в сльозах сповзла по стіні, коли лікар сказав, що у Лева підозра на пневмонію”, – пише Даша Квіткова.

Даша Квіткова розповіла про захворювання сина
Даша Квіткова розповіла про захворювання сина

Микита Добринін також розповів про захворювання свого сина. Екс-подружжя дуже переймаються за здоровʼя та життя Левчика, адже це найважливіша людина в їхньому житті, заради якого вони підтримують спілкування і дають хлопчику відчуття повної сімʼї.

До слова, після розлучення Даші з Микитою зіркову блогерку почали підозрювати у різних стосунках з чоловіками. Спочатку “під роздачу” потрапив продюсер Таллер, а тепер Мережею блукають чутки про те, що Даша поклала око на екс-“Холостяка” Михайла Заливако. Парочку заскочили за спільними прогулянками вечірніми вулицями Києва, але ні дівчина, ні чоловік ніяк не коментують свій можливий союз.

Дашу Квіткову заскочили на прогулянці з Михайлом Заливако
Дашу Квіткову заскочили на прогулянці з Михайлом Заливако

Блогер Богдан Беспалов каже, що не розуміє, чому Даша обрала саме Заливако. Якщо це підтвердиться, то він в жодному разі не підтримує такі стосунки. На думку пліткаря Даша – це про впевненість, самовдосконалення і творчість, а Заливако зовсім не такий.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини