“Досить, все”: соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя зізнався, чи готовий він зараз покинути сцену

Український соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя дав інтерв'ю журналісті Славі Дьоміну. Чоловік розповів про службу країні, особисте життя та музику у житті.

Україна завжди славилася своїми видатними особистостями – від великих поетів до талановитих співаків. Один із таких талантів, співак Тарас Тополя, відомий не лише своєю музикою, але й своєю відданістю та патріотизмом. Сьогодні Тарас Тополя не виступає лише на музичних сценах, але й на справжньому полі бою, захищаючи незалежність та безпеку своєї Батьківщини.

Проте, несподівана рішучість Тараса Тополі здивувала багатьох. Він вирішив залишити музичну кар’єру та вступив на військову службу. Така відданість і патріотизм ще раз підкреслює його глибоке почуття обов’язку перед рідною країною.

У відомому інтерв’ю, яке провів журналіст Слава Дьомін, Тарас Тополя розповів про майбутнє свого музичного проекту “Антитіла”. Він підтвердив, що гурт має намір завершити свою діяльність через 5-7 років. За словами Тополі, “Антитіла” вже висловили все, що хотіли, і залишили важливі слова та емоції в своїх піснях. Ця відверта відповідь свідчить про глибокий внутрішній світ Тараса Тополі та його бажання покласти точку у музичному проекті вчасно.

Тарас Тополя розповів про майбутнє гурту "Антитіла"
Тарас Тополя розповів про майбутнє гурту “Антитіла”

Співак зазначив:

“Насправді “Антитіла” вже все сказали. І дуже багато важливих слів, емоцій лежить на полицях у вигляді старих треків.”

Також тарас Тополя сказав, що дуже тішиться, що його слухають дітлахи.

Тарас Тополя – приклад того, як можна поєднувати музичну кар’єру та військову службу, показуючи своє безмежне патріотичне почуття та обов’язок перед Україною. Його рішення служити у Збройних Силах та залишити музику – це дія справжнього героя, який віддає частину свого життя служінню своєї країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини