Зіркове кохання: Alyosha, Гайтана та Денисенко поділилися фото своїх обранців. Справжні чоловіки

Instagram-сторінки зірок вітчизняного шоубізнесу, на радість фоловерів, раз у раз продовжують наповнюватися інформацією про те, з ким вони проводять святкові дні, ділячись особистими фото.

Новорічні свята – особливі дні, коли намагаються зібратися сім’єю і провести хоча б кілька днів, присвячуючи їх близьким людям. А ще – зафіксувати цю подію на фото. Але особливо трепетно ставляться до можливості побути поруч зі своїми коханими ті, хто з певних причин тимчасово розлучені відстанями.

Спогадами про радісну зустріч із чоловіком запам’ятається кінець 2023 року українській акторці Наталії Денисенко, яка заради неї поїхала разом із шестирічним сином до Одеси.

Нагадаємо, що її чоловік – також актор, Заслужений артист України Андрій Федінчик – наразі є військовослужбовцем. І те, що він зміг добу провести з родиною та разом зустріти Новий рік, – випадковість.

 

“Дякую Одеса, за те, що я зустріла цей Новий рік з своєю ПОВНОЮ СІМʼЄЮ”, – написала Денисенко під відео на своїй сторінці в Instagram.

Інша медійна персона – українська співачка та фіналістка конкурсу “Євробачення-2010” Alyosha (Олена Тополя – прим.) також на Новий рік потішила фоловерів, що слідкують через Instagram за особистим й творчим життям зіркової пари, сімейним фото. На ньому вона разом із чоловіком – солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею та дітьми одягнена в білі вишиванки.

“Рік Дракона на порозі! Як в багатьох казках, його час перемогти! Добрі серця, що кохають, за своє кохання щире отримують велику силу! Найсильніше за все! Най кохання перемагає, як завжди!!! З прийдешнім, друзі! Бережіть себе і хай янголи кожного бережуть! З Молитвою в серці”, – написала співачка під фото.

Незважаючи на те, що 31 грудня у більшості населення планети асоціюється з останнім днем року, що минає, є й ті, хто відзначає в цей день свій день народження. Пощастило отримати подвійне свято й чоловіку української співачки Гайтани.

Чоловік Гайтани
Чоловік Гайтани

З цією подією на своїй Instagram-сторінці й привітала саунд-продюсера Олександра Смарта його зіркова дружина. Її теплі слова, адресовані чоловікові, підхопили й підписники, приєднавшись до привітань.

 

 

 

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини