Додому повертатись не планує: Олена Шоптенко розповіла, як змінилось її життя за останні півтора року

Відома українська хореографиня розповіла про свої плани на майбутнє. Зірка зізналась, що не збирається повертатись в Україну та пояснила причини, чому так вирішила

Нещодавно відома українська танцівниця Олена Шоптенка дала інтерв’ю журналістам шоу “ЖВЛ”. У ході розмови знаменитість розповіла про своє життя за кордоном та причини, чому досі не повернулась жити в Україну остаточно. Зірка зізналась, що з робочих питань вона часто буває у рідному Києві, але сина привозити додому боїться через постійну небезпеку.

Після початку повномасштабної війни Олена Шоптенко з 5-річним сином Олексієм переїхала жити до Австрії. Там вони знаходяться частіше. А ось коли знаменитості потрібно приїхати до Києва, вона завозить свого сина до його бабусі, яка живе у Польщі. Зірка чесно зізналась, що вона б дуже хотіла жити знову в українській столиці. Втім, турбується про безпеку своєї дитини.

Олена Шоптенко розповіла про свої плани щодо повернення в Україну
Олена Шоптенко розповіла про свої плани щодо повернення в Україну

Зірка розповіла, що попри те, що вона часто буває у столиці рідної країни, свого сина за півтора року війни не привезла ні одного разу.

“Я в Київ жодного разу його не привозила, чесно кажучи, я боюся. Я не готова” – зізналась у новому інтерв’ю відома танцівниця.

Крім того, у новому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” знаменитість розповіла про своє оточення. Олена Шоптенко зізналась, що зараз воно дуже змінилось. Хореографиня припинила спілкуватись з чималою кількістю друзів і знайомих, а ось багато людей з її минулого повернулись в життя зірки.

Хореографиня і танцівниця Олена Шоптенко розповіла про плани на повернення в Україну
Хореографиня і танцівниця Олена Шоптенко розповіла про плани на повернення в Україну

Крім того, за зізнанням відомої української танцівниці, вона зараз має настільки чудове коло спілкування, що її друзі завжди готові підтримати її та допомогти їй. Так, наприклад, друзі час від часу допомагають Олені Шоптенко та сидять з її сином, поки вона працює. Разом з тим, зірка розповіла, що нині вона проводить зі своєю дитиною набагато більше часу, ніж у часи, коли вони жили в Україні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини