Поки дівчина за кордоном, на колінах сидить інша: Ектор Хіменес-Браво розповів про зйомки проекту “МастерШеф”

Кулінарне шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ продовжує неабияк тримати глядацьку аудиторію в напрузі та захопленні. Не зважаючи на різноманітні події, що турбують суспільство, зйомки програми тривали практично безперервно.

І тепер в очікуванні неймовірних сюжетів та кулінарних витоків, глядачі вже не можуть дочекатися прем’єри нового, 12 сезону шоу.

Цього разу “МастерШеф” вирішив заслужено приділити увагу аматорам кулінарної майстерності. Новачки у цьому ексклюзивному світі гастрономії завжди цікавіше та несподіваніше, адже їх помилки, відкритість та бажання вдосконалюватися роблять це шоу захоплюючим.

Після успішного сезону “Професіоналів-4”, де переможцем став Артем Кабулахін, увага тепер повністю спрямована на аматорів. Попри невпинні зміни в житті та світі, “МастерШеф” продовжує радувати своїх глядачів захоплюючими історіями та неймовірними випробуваннями.

Судді МастерШеф показали будинки, в яких живуть
Судді МастерШеф показали процес зйомки нового сезону

Дата виходу першої серії нового сезону вже відома. Програма обіцяє бути особливою, адже учасники нового сезону це не просто люди, які хочуть відкрити для себе нові горизонти у кулінарії. Серед них є ті, хто пережив важкі життєві випробування. Особливий акцент буде зроблений на учасників, які побували в окупованих територіях та допомагали під час евакуації.

Не тільки учасники, а й конкурси шоу перекрикуватимуться з сучасними реаліями. Один з випробувань включатиме готування весільного обіду для пари з лав “Азова”, що пережила складні випробування та полон. Але незмінним лишається склад суддівського журі: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська.

Ектор Хіменес-Браво нещодавно поділився фото з колегами. Ольга Мартиновська сиділа на колінах у шефа, а Володимир суворо стояв поруч.

Е
Ектор Хіменес-Браво розповів про зйомки нового сезону “Мастершеф”

Слідкуйте за прем’єрою нового сезону “МастерШеф”, яке обіцяє не лише смачні страви, а й захоплюючі історії, творчість та драйв!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини