Ектор Хіменес-Браво видав з головою Мартиновську і Ярославського: розповів про їхнє майбутнє весілля. Деталі

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво ошелешив всіх новиною про те, що Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський можуть одружитися та навіть вже знайшов тамаду молодятам.

У найсвіжішому випуску популярного кулінарного шоу “МастерШеф”, що вийшов в ефір 26 серпня, кухар Ектор Хіменес-Браво зробив захоплююче зізнання, розкриваючи довгоочікувану та загадкову таємницю про особисте життя суддів шоу, Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського.

Під час оцінки роботи конкурсанта Сашка Козярчука, який розповів, що працює весільним ведучим, Ектор Хіменес-Браво змусив всіх зірватися зі стільців від відкриття. Відомий кухар, який вже чимало сезонів є членом журі шоу, розповів, що він шукає як раз ведучого на свято своїм колегам.

“Я чув, ви ведучий на весіллях. У нас тут одне весіллячко намічається, потрібна ваша допомога”, — урочисто оголосив відомий колумбієць, а Ольга рішучо потягнула за руку свого обранця.

Новий конкурсант провів справжню церемонію, а Ектор, наче батько, повів Мартиновську “під вінець”. Замість фати — був фартух, який кулінарка почепила собі на голову.

Ектор Хіменес-Браво розповів про весілля Мартиновської і Ярославського

Чутки про роман між Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським з’являлися у мережі протягом довгого часу. Навіть Сашко Козярчук, який вперше зустрів цю пару на телепроєкті, заявив, що підозрює знаменитостей у стосунках. Як справжній весільний ведучий він побачив нотки любові у поглядах селебріті.

Ектор Хіменес-Браво розповів про весілля Мартиновської і Ярославського

Цікаво, але минулого року кухарі разом були за кордоном. Часто проводили дозвілля, а відомий шеф навіть знайомий з дочкою своєї потенційної дружини, яку вона народила у своєму першому шлюбі.

Нагадаємо, що офіційно Володимир Ярославський не одружений і відомостей про його шлюби фактично неможливо. Ольга з колишнім чоловіком продовжує спілкуватися та дає йому можливість виховувати спільну дитину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини