“Стоїть закрита”: російський продюсер видав, що стало з московською квартирою Софії Ротару

Російський продюсер Ілля Сагліані розповів про нерухомість української артистки Софії Ротару. Чоловік розкрив її місцезнаходження та виявив наявність квартири у москві.

Відома українська артистка Софія Ротару вже тривалий час перестала бути публічною людиною. Мало хто знає, де зараз перебуває зірка, але один російський продюсер Ілля Сагліані в інтервʼю російським ЗМІ розповів, що артистка начебто виїхала з України і проживає зараз в Італії. За попередніми даними відомо, що зірка раніше придбала там нерухомість.

“Якщо вірити чуткам, які я знаю, то Софія Ротару зараз знаходиться в Італії зі своєю родиною. Нам розповіли, що вона є володаркою декількох обʼєктів саме за кордоном”, – каже Ілля.

Чоловік додає, що в Ротару досі є квартира у Москві, яку вона не поспішає продавати. Справа в тому, що квартиру немає кому продавати, бо зірка до росії приїздити точно не планує, а без неї цього зробити майже неможливо. Ба більше, ніхто з її знайомих та друзів в росії за таке братися не буде, щоб не піддаватися ризику з боку правоохоронних органів.

Софія Ротару володіє квартирою у москві
Софія Ротару володіє квартирою у москві

Сагліані каже, що конвертувати російські рублі у валюту та вивести їх на інший валютний рахунок, який не є російським, також буде досить проблематично, тому квартира просто стоїть зачиненою без відвідувачів та мешканців.

“Квартира у москві стоїть закрита. Не думаю, що хтось в москві з правильною позицією візьметься допомагати з продажем апартаментів, це дуже проблематично”, – додає продюсер.

Хоч Ілля жодним чином не підтвердив перебування Софії Ротару в Італії, але якщо зайти на її сторінку у соціальних мережах, то в розташуваннях облікового запису й справді можна побачити Італію. Раніше Лайма Вайкуле говорила про те, що Софія Ротару знаходиться у “безпечному місці”.

Софія Ротару перебралася до Італії
Софія Ротару перебралася до Італії

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини