“Постійно відмовлялася”: Коля Сєрга розповів, хто з зірок не хоче співати для українських захисників

Колишній артист, а тепер захисник України Коля Сєрга розповів, хто з зірок українського шоу-бізнесу навідріз відмовляється від виступів для військових.

З початком повномасштабного вторгнення чимало українських музикантів та артистів відправились на передову захищати нашу країну. Крім тих, хто захищає нас від окупантів, є й зірки, які не бояться приїздити в зону бойових дій з концертами, щоб підняти військовим бойовий настрій та дух.

Коля Сєрга, який вже не перший рік знаходиться у лавах захисників України, розповів, хто з зірок українського шоу-бізнесу відмовляється відвідувати військових з концертами і постійно знаходить відмазки. Як виявилося, Тіна Кароль обіцяє приїхати, але в останній момент завжди знаходить причини, щоб цього не робити.

“Вона за день до виступу постійно зʼїжджала. Ну, їй було страшно, я це розумію, в неї є ще якісь причини, але найголовніша – це страх. Може, вона просто приєднається до госпіталів”, – розповідає Коля.

Коля Сєрга розповів, хто не хоче співати для українських захисників
Коля Сєрга розповів, хто не хоче співати для українських захисників

Також артист каже, що він таких людей не засуджує. Боятися чогось – це нормально і в кожного з нас є страх перед смертю. Коля впевнений, що брати з собою таких людей – це багато проблем, бо вони можуть почати істерику тоді, коли все добре і будуть сіяти негативну енергію на всіх присутніх.

“Цей страх дуже ірраціональний. Він десь тебе сковує. Ти всередині себе розумієш, що брати з собою таких людей – більше проблем, ніж користі”, – додає чоловік.

Раніше Коля негативно висловлювався про деяких зірок. На його думку, Потап та Монатік багато приховують від своїх прихильників. Такої ж думки артист і про Світлану Лободу. Хоч вона й не працює в росії, але вона абсолютно не вміє чути людей, які її оточують.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини