Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про кохану та потенційну тещу: стосунки серйозні, але до весілля далеко

Відомий кухар і телеведучий Ектор Хіменес-Браво нарешті привідкрив завісу таємниці щодо особистого життя. Фанати з нетерпінням чекали відкриття подробиць щодо жінки, яка вирішила підкорити серце цього видатного чоловіка.

Спільні фотографії Ектора і його обраниці раніше інтригували шанувальників, але сам ведучий утримував подробиці своїх відносин у секреті. Тепер, поділившись цими новинами, він показав свою велику підтримку і зв’язок із сім’єю своєї обраниці.

Як Ектор Хіменес-Браво зустрів свою кохану?

У світі гастрономічних шедеврів і телевізійного мистецтва з’явилася справжня історія кохання, яка розповідає про зустріч відомого колумбійського шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво та українського ведучого шоу “МастерШеф”. Їхні погляди перетнулися в найнесподіваніший момент і вже тривалий час об’єднують двох людей з різних країн.

Ектор Хіменес-Браво розповів, з ким зараз зустрічається

Зустрілися двоє сердець на вечірці, організованій спільною подругою, яка відтоді є справжнім купідоном цієї історії. Доля зіграла влучний жарт, з’єднавши легенду телебачення і його українську кохану в неймовірний момент.

Після багатьох років холостякування, селебріті не соромиться називати дівчину “своєю людиною” та з ніжністю про неї говорити знов і знов. Підкорила серце зірки молода панянка дуже серйозно, але все одно пара не живе разом. Зараз мила кулінара за кордоном. Проте, молоді часто бачаться та їздять один до одного у гості. Крім цього спілкуються онлайн майже постійно: ледь не кожну годину. Зв’язок міцний і тому шеф впевнений, що все буде добре.

Ектор Хіменес-Браво розповів, з ким зараз зустрічається

Розповів він і про свою потенційну тещу. Виявляється немолода жінка зараз у Варшаві, вона проходила непросте лікування. Захворіла пані прямо під час повномасштабного вторгнення, проте зараз начебто іде на поправку.

Популярне

Подібні новини