Чому Неля Шовкопляс ніколи не показує свого законного чоловіка: батько двох її дітей існує тільки на словах

Зіркова ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс продовжує тримати своє особисте життя за лаштунками камер. Попри активну участь в житті телеглядачів, вона зберігає таємницю щодо деталей свого шлюбу.

Відома телеведуча і ведуча програми “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс, яка відверто ділиться багатьма сторінками свого життя зі своєю аудиторією, давно зберігає велику загадку навколо особи свого чоловіка. Для багатьох її шанувальників ця таємниця стала предметом великої цікавості і питань.

Неля Шовкопляс з синами
Неля Шовкопляс з синами

На жаль, майже немає публічної інформації про чоловіка Нелі Шовкопляс. Ведуча завжди зберігала його ідентичність в строгій конфіденційності і ніколи не ділилася деталями щодо його особи зі своєю аудиторією та шанувальниками.

Що відомо про обранця Нелі Шовкопляс?

Ведуча — давно заміжня жінка і мати двох прекрасних синів, Матвія та Тимофія. Час від часу вона робить виняток і дарує своїм шанувальникам рідкісні миті, коли можна побачити її дітей на своїх сторінках у соціальних мережах.

Неля Шовкопляс з дітьми і чоловіком

Але її чоловік лишається справжньою загадкою для шанувальників. Він майже не фігурує в її мікроблозі і обрав більш приватний спосіб життя. Це викликало численні спекуляції та чутки щодо можливого роману дикторки з її колегою Єгором Гордєєвим, але жодних підтверджень цієї інформації не надходило ні від шоумена, ні тим паче від самої Нелі.

Якось на знаменитість найшла хвилинка відвертості і селебріті повідала, що її обранця звати Владиславом, він працює у сфері ІТ, але, на жаль, майже після 10 років шлюбу зірка була близька до того, щоб розлучитися з обранцем. Втім, Шовкопляс була впевнена, що її історія з милим не закінчена і треба дати час їм обом розібратися у почуттях.

Нині не відомо, як склалася доля цього подружжя. Будемо ретельно стежити за новинами від Нелі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини