Старається не для нагород і премій, а для слухачів: як Тіна Кароль відреагувала на те, що її обділили увагою

Тіна Кароль, попри свій талант і популярність, не раз опинялася за бортом уваги. Так склалося і з премією YUNA, з організаторами якої поп-діва з'ясовувала публічно стосунки.

Співачка Тіна Кароль, відома своєю талановитою та емоційною музикою, відреагувала на те, що її обділили увагою на премії YUNA у 2022, представивши лише в одній категорії “Найкраща виконавиця”. Зірка висловилася з максимальним розумінням ситуації, підкреслюючи, що її нові на той момент збірки пісень “Красиво” та “Двойной рай” могли би бути у списку номінантів на “Найкращий альбом року”.

Тіна Кароль розповіла, як відреагувала на те, що їй не дали премію в Україні

Як завжди поп-діва застосувала свій улюблений прийом “м’якої сили”. Вона не стала ходити телеканалами зі скандалом, не почала ображати всіх причетних до цієї не дуже приємної для неї ситуації, а надала факти у соціальних мережах, які підтвердили промах організаторів.

У той же час Тіна показала, що попри те, що 6 разів вигравала премію, номінація на YUNA — це завжди велика честь, і вона дуже вдячна за це визнання. Проте, артистка разом із цим нагадала, завжди ставить свою роботу та музику на перше місце, не забуваючи про те, що головна мета творчого шляху — це принесення радості та емоцій слухачам.

За словами співачки, номінація в одній категорії не робить її роботу менш важливою або менш цінною. Кароль продовжує вдосконалювати свою майстерність і творити музику, яка дотикає серця слухачів.

Тепер перед нею нова задача і нові висоти. Вона з командою подала свою роботу на всесвітньовідому премію Grammy, яка вважається найпрестижнішою і, можна сказати, є “Оскаром” у сфері музики.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зараз активно почала працювати з американськими композиторами та виконавцями. Зокрема на День незалежності представила пісню “One nation under love”, створену у творчому тандемі з Diane Warren.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини