Тіна Кароль блиснула ідеальними ніжками, ледь прикривши те, що бачив лише Огір: секрет стрункості поп-діви

Тіна Кароль вразила всіх новою світлиною у мега-коротких шортах, які показали, що поп-діва не гає часу та вміло підтримує свою фігуру. Розповідаємо про секрети стрункості зірки.

Поп-діва Тіна Кароль завжди багато часу приділяє занять спортом, і це чітко видно. На недавньому концерті, вона вразила всіх своєю вражаючою фізичною формою, виступаючи в обтислих сукнях і демонструючи карколомні номери.

В Інстаграмі знаменитість також часто хизується своєю фігурою, і слід віддати належне: не кожній жінці у 38-м вдається так підтягнуто виглядати. Нещодавно вона показала неймовірно підкачані ноги у міні-шортах. Зірка поставила питання прихильникам: “Якого року шорти”. Можна припустити, що це може бути вбрання, яке артистка носила тоді, коли зробила собі стрижку “піксі” після народження сина Веніаміна. Саме у той час артистка вдалася до зухвалого обрану у стилі “рок”.

Тіна Кароль показала ідеально стрункі ніжки без целюліту у шортах

Ну, а тому, що співачка у такій відмінній спортивній формі — не дивно, адже Тіна Кароль активно відвідує спортивний зал і вправно виконує найскладніші пози в йозі. Крім того, вона вже пробувала навіть стояти на гвіздках, продемонструвавши свою неймовірну рівновагу та гнучкість.

Поп-діва уважно дотримується дієти, багато уваги приділяючи свіжим овочам, фруктам, повноцінним білкам та здоровим жирам. Вона запевняє, що правильне харчування допомагає їй підтримувати відмінну фізичну та психічну форму, а також підвищує енергію та творчий потенціал.

Тіна Кароль показала ідеально стрункі ніжки без целюліту у шортах

Найбільш дивовижною рисою її здорового способу життя є те, що Тіна Кароль відмовилася від міцних алкогольних напоїв і цигарок. Ця рішуча відмова свідчить про її серйозний підхід до дотримання здорового способу життя і призводить до більшої самодисципліни. Вона вважає, що допінги дуже зайві у роботі та дозвіллі.

Популярне

Подібні новини