Яблуко далеко відкотилось від яблуні: Дмитра Ступку розкритикували за святкування 37-річчя в США

Дмитро Ступка ще до повномасштабного вторгнення переїхав до Штатів, а зараз не соромиться показувати свого ідеального життя в іншій країні.

Відомий український актор Дмитро Ступка, який є онуком талановитого Богдана Ступки вже тривалий час перебуває за кордоном. Чоловік переїхав до Штатів разом зі своєю вже колишньою дружиною, з якою вони вирішили розлучитися та будувати своє життя окремо один від одного. Зараз Ступка будує стосунки з молодою українською співачкою, в якої є дитина.

Сьогодні, 6 вересня, Дмитро святкує свій день народження. Йому виповнилося 37 років, тож актор вирішив показати це у соціальних мережах. На знімку, який опублікував чоловік, можна побачити усміхненого Дмитра, який позує у вишуканому ресторані з лангустинами на столі. Крім цього, пильні користувачі Мережі розгледіли келих ігристого, який доповнював святковий стіл.

Дмитро Ступка святкує 37 років
Дмитро Ступка святкує 37 років

В описі під фото чоловік написав, що дуже сумує за всіма і хоче, щоб війна закінчилася якомога швидше. Зараз в Дмитра починається новий етап в житті і він з радістю його зустрічає. Не кожному прийшлося до душі таке хизування розкішним столом на свої іменини. Одна з підписниць актора назвала його цинічним, на що Ступка порекомендував звернутися до лікаря.

  • “Ви дуже яскравий приклад того, наскільки далеко яблуко може відкотитися від яблуні. Добре, що ваш дідусь не бачить, як ви поглинаєте лангустинів в Штатах, поки справжні чоловіки віддають своє життя за нашу державу”,
  • “Дуже сумно вам, мабуть, сидіти в ресторані з морепродуктами на столі і розповідати про тугу за Батьківщиною. Найголовніше – поставити патріотичний смайлик в кінці повідомлення”, – пишуть користувачі Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини