“Можливо, інший досвід”: зірка ТСН Марічка Падалко розповіла, чому її діти розкидані за кордоном

Відома українська телеведуча Марічка Падалко давно відправила своїх дітей жити та навчатися за кордон, але не всі діти зірки знаходяться там.

Зовсім нещодавно Марічка Падалко прийняла участь в конференції, організаторами якої стало Міністерство Освіти та Науки в Україні. Зірка привернула увагу громадськості до учнів, які будуть повертатися з-за кордону для навчання в Україні, тому що ця тема як ніколи актуальна. Учні переживають сильний стрес від переїзду з країни до країни, тому їх потрібно підтримати і провести повторну адаптацію до соціуму.

Зірка розповіла й про власних дітей. Марічка не лише відмінна телеведуча, але й багатодітна мама, яка виховує трьох дітей – старший син, який є майбутнім випускником та дві доньки Марія та Катерина, які зараз навчаються в Празі. Падалко каже, що син буде закінчувати навчання саме в Україні, в той час як доньки вирішили відвідувати навчальні заклади саме за кордоном.

Марічка Падалко розповіла про дітей за кордоном
Марічка Падалко розповіла про дітей за кордоном

Дуже важливо підтримувати дітей, які приймають рішення повернутися на навчання до України. Телеведуча розповідає про те, що ще не зустріла жодного учня, який шкодував би, що повернувся до Києва.

“Я ще не зустріла тих, хто сумував, що повернувся. Найчастіше таких зустрічала з Німеччини. Можливо, у вас інший досвід”, – розповідає телеведуча.

Марічка наголошує на тому, що влітку 2024 року не приймалося жодного питання стосовно вступної кампанії, тому наполегливо рекомендує батькам вступників та й самим вступникам перевіряти актуальну інформацію в соціальних мережах. В кінці зустрічі Марічка Падалко зізналася, що їй було дуже приємно, що її запросили на конференцію і обовʼязково чекатиме на нове запрошення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини