Молода Роксолана Ольга чи її сестра Наталія: хто з династії Сумських може претендувати на звання найкрасивішої

Ольга і Наталія Сумські — справжні легенди українського кіно та театру. Вони такі талановиті і такі різні! Дізнайтеся, хто з зірок користується більшою популярністю і визнанням серед фанатів?

Українська театральна сцена та кіноекрани, схоже, перебувають під великим чарівним закляттям, адже дві легендарні сестри, Ольга та Наталія Сумські, продовжують завойовувати серця країни своєю неймовірною красою та талантом.

Обидві сестри мають неабиякий талант та кожна з них має свою неперевершену привабливість. Попри те, що вони — родички, знаменитості ніколи не перетинаються та мають різні фанатські аудиторії, які сперечаються між собою і досі не можуть визначити, хто ж з селебріті може називатися найвродливішою жінкою України.

Як Ольга Сумська змінилася за роки життя
Як Ольга Сумська змінилася за роки життя

Наталія Сумська, справжня ветеранка українського театру та кіно, завоювала визнання не лише за своїми акторськими здібностями, але й за чарівну посмішку та елегантний стиль. З іншого боку, вона привертає увагу своєю загадковістю та аурою загального піднесення. Зачарує дружина Анатолія Хостікоєва і своїм голосом, адже володіє дуже гарним вокалом. Відзначають також і приємну зовнішність артистки, яка дає їй можливість грати різнопланові ролі.

Ольга і Наталія Сумська показали фото часів молодості

Завдяки своїй внутрішній та зовнішній гармонії, Ольга Сумська двічі номінувалася на премію “найкрасивішої жінки України” за версією журналу “Viva!”. Крім цього зірка чимало разів прикрашала обкладинки модних журналів. Фанати оцінили вроду акторки сповна, коли вона зіграла роль Роксолани в однойменному серіалі про турецьку бранку. Після тріумфу на телеекрані за зіркою закріпився образ ліричної героїні з глибоким внутрішнім світом. На відміну від своєї сестри, вона більше спілкується з прихильниками у мережі, а від того посилює свій вплив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини