Ольга Сумська видала всю правду про шлюб з Борисюком: обручка від колишньої, театральний костюм замість сукні

Ольга Сумська, яка завжди відрізнялася щирістю до своїх фанатів, вирішила розповісти, як вона виходила заміж за Віталія Борисюка. Чи не вперше зізнавшись, що її друге весілля було далеке від казкової історії.

Відома українська актриса Ольга Сумська здивувала своїх шанувальників відвертою розповіддю про свої подружні стосунки під час зйомок проєкту Володимира Остапчука “Мекнув-питайте”. Зірка вперше відкрито повідала про те, як виходила вдруге і втретє заміж, розкриваючи деякі цікаві подробиці зі свого особистого життя.

За словами Ольги Сумської, її другий шлюб був для неї важливими і дозволив їй знайти нові рівні щастя та зрілості. Актриса не раз відзначала, що відносини з Віталієм Борисюком навчили її багато важливих речей про взаєморозуміння, компроміси та терпимість.

Проте, весільна історія зірки була далекою від казки. Виявляється, у неї не було навіть головного атрибуту цього свята — обручки. Знаменитостям довелося взяти до РАГСу каблучки з часів колишніх шлюбів. Не було навіть сукні у зірки. Їй довелося розкуркулити свій театр, в якому вона працювала, аби піти під вінець у білому. Втім, акторка не вішала носа, адже розуміла, що жила у часи дефіциту, коли було дуже важко придбати собі бодай кільця.

Попри все це вона почуває себе дуже щасливою і навіть зіграла ще одну церемонію з Віталієм. Це сталося вже на 25-ту річницю спільного життя. Подія стала яскравою не лише для родини селебріті, а й для всіх її прихильників. На цей раз в Ольги була і підвінечна сукня, і букет нареченої і фата.

Зараз Ольга Сумська щасливо заміжня та насолоджується родинним життям, поділяючи свій час між акторською кар’єрою і вихованням дітей. Її відверта розповідь стала великим внеском у публічний діалог про те, як важливо відкрито обговорювати особисті досвіди та вчення, які можна здобути у відносинах.

Ольга Сумська вперше розповіла, як виходила вдруге і втретє заміж

Ця нова сторінка в історії особистого життя зірки привернула увагу багатьох, і її відверта відповідь на запитання Володимира щодо шлюбних досвідів залишиться актуальною та обговорюваною темою серед шанувальників та глядачів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини