Катя Осадча вагітна вчетверте? Дружина Горбунова округлилася, змила грим та знову стала приховувати живіт

Відома ведуча Катя Осадча кардинально змінила стиль та здивувала цікавою гастрономічною пригодою о першій ночі. Невже зірка знову вагітна, адже так само вона поводилася, виношуючи під серцем свою третю дитину.

У 2021-му році відома українська телеведуча та журналістка Катерина Осадча вразила своїх прихильників несподіваною звісткою: вона вагітна. Тоді дружина Юрія Горбунова виношувала під серцем їхнього синочка Данила, який став справжнім сюрпризом для родини, яка чекала дівчинку.

Втім, прихильники довгий час не знали, чи дійсно популярна жінка при надії, адже селебріті ретельно приховувала свій цікавий стан, лише натякаючи на те, що вона скоро ще раз стане мамою. То мимохідь показувала, як змінилися її вподобання у кулінарії, відволікала увагу від свого живота.

Останніми часами Осадча знову ділиться з прихильниками своєю зміною смаків та новими вподобаннями. Вона опублікувала фотографії, на яких можна побачити, як вона насолоджується морозивом о першій ночі, крім цього зірка знову почала носити балахони та перестала експериментувати з макіяжами. Це, звісно, викликало цікавість та підозру у її фанів.

Катя Осадча підігріла чутки про свою четверту вагітність

Зазначимо, що Катя Осадча вже є матір’ю трьох синів і разом з чоловіком Юрієм Горбуновим створила щасливу сім’ю. Ця можлива новина про четверту вагітність стала б неабиякою подією для всієї родини та фанатів пари, адже навіть після появи наймолодшого наступника, зіркове подружжя не відмовилося від ідеї привести у світ ще й донечку.

Катя Осадча підігріла чутки про свою четверту вагітність

Поки що, Катерина Осадча не підтвердила чи спростувала ці чутки, залишаючи фанів у напрузі та очікуванні. Однак ця несподівана новина вже викликала великий інтерес та надала їй можливість ділитися своїми враженнями та радістю зі своїми прихильниками на всіх соціальних мережах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини