Тіна Кароль підігріла чутки про роман з танцюристом: пару заскочили на явно романтичній прогулянці

Відома українська співачка Тіна Кароль, схоже, й справді закрутила роман зі своїм хореографом. Зірки зʼявилися під час спільної прогулянки вулицями Києва.

Після смерті свого чоловіка Євгена Огіра співачка Тіна Кароль не заводила жодних стосунків. Зірці неодноразово приписували роман з відомими чоловіками. Одним з таких став співак Дан Балан, але Тіна заявила про те, що між ними й справді є звʼязок, але він більше дружній, ніж з романтичним підтекстом. Цього разу Тіну Кароль заскочили під час романтичної прогулянки за руки зі своїм хореографом Дмитром Жуком.

Мережею вже тривалий час блукала інформація про те, що Тіна Кароль закрутила роман з чоловіком зі свого близького оточення. В Мережі зʼявилося відео, на якому артистка йде однією з вулиць Києва за руки з Дмитром Жуком, але щойно парочка вийшла на більш людну територію, Тіна відійшла на “безпечну” дистанцію, щоб ніхто нічого не запідозрив.

Користувачі в Мережі відразу почали говорити про те, що Дмитро та Тіна й справді разом, але деякі з прихильників зірки припускають, що чоловік просто допоміг артистці йти бруківкою на високих підборах.

Тіна Кароль на прогулянці з Дмитром Жуком
Тіна Кароль на прогулянці з Дмитром Жуком

До слова, перші чутки про роман Тіни Кароль та Дмитра Жука зʼявилися після того, як Тіна стала продюсеркою чоловіка в рамках  проєкту “Молода кров”. Також хореограф і далі виступає в її шоу-балеті і, схоже, між ними й справді є якась іскра, про яку Тіна поки не поспішає розповідати.  Спільні виступи з чоловіком залишають в голові прихильників багато запитань, на які дуже складно знайти відповідь.

14-річний син Веніамін також не в захваті від можливого роману своєї мами з хореографом. Під час спільного виступу Дмитра і Тіни хлопчик весь час сидів насупленим, показуючи, що він не дуже радий тому, що відбувається на сцені.

Тіна Кароль під час виступу з Дмитром Жуком
Тіна Кароль під час виступу з Дмитром Жуком

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини