Катя Осадча святкує День народження і жирно натякає, що може бути вагітна у 40: “Перехід в новий етап”

Відома ведуча Катя Осадча сьогодні відзначає своє 40-річчя. Як зірка ставиться до свого віку, чи дійсно може бути вчетверте вагітною — про все дізнайтеся у матеріалі.

Відома українська ведуча і дружина Юрія Горбунова Катя Осадча святкує свій День народження, і цього разу вона не залишила своїх шанувальників байдужими. Зірка, яка стала об’єктом гіпотез і таємничих обговорень протягом останніх місяців стосовно її вагітності, в Instagram зробила захоплюючий пост про її плани, ставлення до свого віку та материнства.

Стало відомо, чи замінять Катерину Осадчу та Юрія Горбунова на Голосі країни
Катя Осадча святкує День народження: найцікавіші факти з життя зірки

Знаменитість, яка сьогодні святкує своє 40-річчя, не поділилася з прихильниками світлинами із святкового заходу, і його, схоже не було взагалі, адже зараз повністю сконцентрована на роботі та громадській діяльності. Проте, навіть у джинсах дикторка виглядала захопливо та сяюче. Своїми думками про свій особистий новий рік поділилася селебріті у дописі:

“Це той самий дивний перехід в новий етап, якого я геть не відчуваю і всіх тих криз, жалю за роками і т.д. (Хоча розповідали, що буде, але ні..) Просто в нас так багато навколо проблем, що мої роки це точно найменша проблема, тут би просто знати, що саме буде завтра і що наступить завтра”, — по філософськи висловилася зірка.

Чи можна фраза про новий етап життя означати радісну новину про вагітність відомої ведучої, чи ж це просто початок нового етапу в її професійному житті? Фани Каті вже активно розгадують загадку та виражають побажання їй у цей важливий момент її життя.

Одне залишається впевненим: дружина Горбунова залишається майстром створювати інтриги та тримати у напруженні свою аудиторію. Незалежно від того, який майбутній план має зірку, її шанувальники впевнені, що вона буде сяяти в будь-якому “новому етапі” життя.

Нагадаємо, що Катя Осадча двічі виходила заміж. З першим чоловіком, екс-депутатом Олегом Поліщуком, вона привела у світ старшого сина Іллю. З коханим Юрієм у неї двійко молодших синів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини