Життя у стилі “Тиха розкіш”: куди зник з України Влад Яма, який більше не повернеться на “Танці з зірками”

Про Влада Яму вже тривалий час нічого не чути. Чоловіка неможливо побачити на телебаченні та й він не дуже активний у інших соціальних мережах.

Влад Яма – справжній професіонал своєї справи, відмінний хореограф, тренер та наставник проєкту “Танці з зірками”, але чоловік вже півтора роки не зʼявляється на телебаченні, тому складно зрозуміти де він та що з ним відбувається. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, де насправді перебуває Влад Яма та чому його немає в медіа-просторі.

З початком повномасштабного вторгнення Влад Яма покинув Україну та переїхав до Сполучених Штатів Америки. Чоловік аргументував це тим, що він переймається за своє життя та життя його рідних, тому було прийняте таке рішення про переїзд. Прихильники та колеги хореографа такого вчинку не оцінили, саме тому Влад досі наражається на гостру критику у соціальних мережах.

Стало відомо, куди зник Влад Яма
Стало відомо, куди зник Влад Яма

Артист не поспішає повертатися додому. Ба більше, чоловік не дуже активний у волонтерстві для України, про що неодноразово говорив на офіційній сторінці в Інстаграм. Відпочинок на пляжі, подорожі різними містами та вечірки – це дозвілля Влада Ями, яке він не соромиться показати перед користувачами Мережі, але про добрі вчинки артист зовсім забув.

Ще влітку Яма опублікував фотографію під час однієї зі своїх подорожей та розповів про те, що його життя з початком повномасштабного вторгнення кардинально змінилося. Зараз в нього багато планів, надій та мрій на своє особисте життя, але у коментарях чоловіка вкотре засудили за такі висловлювання.

  • “Пост виглядає як виправдання себе”,
  • “А я крутила стрічку інсти,і тепер намагаюсь зрозуміти,чому підписана на цього мандрівника у шляпі”, – пишуть користувачі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини