Готова постояти за себе: екс-дружина Костянтина Войтенка розповіла, що має докази його аб’юзу до неї у шлюбі

Костянтин Войтенко днями потратив у неприємний скандал. Колишня дружина актора звинуватила його у тому, що він погано до неї ставився та піднімав руку.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко були у шлюбі цілих сім років. Після розлучення пари минуло вже більше року і Валентина наважилася розповісти про проблеми у стосунках з актором. За словами дівчини, Костянтин був не найкращим чоловіком, який піднімав на неї руку та був справжнім тираном. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала нові подробиці цієї історії.

На таку заяву вже відреагував Новий канал, на якому працює актор та й сам Костянтин Войтенко. На офіційній сторінці у соціальних мережах чоловік розповів, що всі ці звинувачення – неправда і доказів цьому абсолютно ніяких немає. Чоловік щодня отримує багато повідомлень з погрозами та звинуваченнями але, як каже сам Войтенко, він цього не робив.

“Я не відповідав на всю брехню, яка на мене лилася останні три роки, але коли зараз мене публічно намагаються знищити і зруйнувати мою карʼєру, то я вимушений відповісти. Я засуджую будь-який вид нас**льства і ніколи б так не вчиняв”, – розповів Войтенко.

Як Войтенко відреагував на закиди у свій бік від колишньої
Як Войтенко відреагував на закиди у свій бік від колишньої

Користувачі Мережі почали цікавитись, чи є в жінки якісь докази того, що Войтенко й справді вів себе агресивно по відношенню до неї. Валентина, в свою чергу, розповіла про те, що в неї є всі докази того, що Костянтин підіймав на неї руку, але вона переймається за себе і не хоче йти до правоохоронних органів. Як каже жінка, у неї були синці на руках, які є зафіксованими на фото.

“Я мала фото, але через численні погрози я зовсім не хочу про це говорити. Я хочу хоч якось себе захистити, тому не буду говорити деталі цього”, – додає Валентина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини