Новий Канал відреагував на звинувачення екс-дружини Костянтина Войтенка: “Реакція буде негайною”

Днями екс-дружина українського актора Костянтина Войтенко Валентина Марініна звернулася до публіки і розповіла про їхні проблеми у стосунках.

Валентина Марініна та Костянтин Войтенко були у шлюбі цілих сім років. Після розлучення пари минуло вже більше року і Валентина наважилася розповісти про проблеми у стосунках з актором. За словами дівчини, Костянтин був не найкращим чоловіком, який піднімав на неї руку та був справжнім тираном.

Костянтин Войтенко відомий закадровим голосом улюбленого серіалу тисячів українців “Київ вдень та вночі”, а зараз актор знімається у серіалі “Будиночок на щастя”, який виходить на Новому каналі. Оскільки в чоловіка є контракти саме з цим телеканалом, керівництво вирішило не мовчати та дати офіційний коментар з цього приводу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, кого у цій ситуації підтримує телеканал.

Дружина Костянтина Войтенко звинуватила чоловіка в тиранії
Дружина Костянтина Войтенко звинуватила чоловіка в тиранії

Пресслужба мовника заявила, що вони різко негативно ставляться до будь-якого прояву агресії у стосунках, але офіційно вони не можуть нічого зробити, оскільки доказів, що Костянтин Войтенко й справді вів себе негідно у шлюбі з Валентиною поки немає.

“Для Новому каналу ця тема одна з найважливіших. В нашому контенті, в компаніях, в політиці каналу не місце для покривання абʼюзу та тиранії. Якщо нам стане відомо, що Валентина звернулася до правоохоронців з цього приводу, а вони доведуть, що Костянтин й справді вчиняв по відношенню до своєї дружини наси**ля – офіційна реакція каналу буде негайною”, – йдеться у повідомлення пресслужби.

Сам чоловік закиди від своєї колишньої дружини ніяк не коментує, в той час, як його колеги-жінки заявили, що він неодноразово натякав та близькі стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини