Лайма Вайкуле показала Наталії Мосейчук справжній стиль: виглядала, як богиня на фоні зірки 1+1 (Відео)

Нещодавно Наталія Мосейчук вразила всіх, взявши інтерв'ю у відомої артистки Лайми Вайкуле. Латвійська зірка блиснула своїм вишуканим стилем, показавши, як може виглядати жінка після 50.

Нещодавно відбулося цікаве інтерв’ю, де дві видатні жінки з особливими стильовими підходами зустрілися, щоб обговорити актуальні теми сьогодення. Лайма Вайкуле, традиційно знаючи свою бездоганну елегантність, з’явилася на інтерв’ю в білій сорочці та трендових джинсах. Її вишуканий макіяж і акуратна стрижка-паж додали артистці неперевершеної витонченості.

Цікаво, що латвійська супер-зірка вже давно експериментує з короткими зачісками і тотал-блондом. У молодості вона носила темно-русе, а інколи й чорне волосся. Проте, з роками вона стала надавати перевагу світлішим відтінкам і це враз її омолодило. Також варто звернути увагу на макіяж селебріті. Його неможливо назвати яскравим або сценічним. Головна особливість в тому, що всі лінії ідуть догори. Це надає ефект ліфтингу обличчю популярної балтійки.

Не менш вражаючою була і ведуча Наталія Мосейчук, яка взяла на себе роль інтерв’юера в цій розмові. Цікаво, що на відміну від Лайми, зірка “плюсів” обрала простий, але елегантний образ: теракотова сорочка та нюдовий макіяж. Цей стиль підкреслив природну красу ведучої та зробив акцент на її професіоналізмі.

Наталія Мосейчук взяла інтерв’ю у Лайми Вайкуле

Втім, сама розмова враз відволікла всіх від вбрання селебрітіз, адже від Вайкуле глядачі почули її тверду громадянську позицію та погляд на війну з росіянами. По-перше, знаменитість вважає, що рф “відкинуло” на 100 років назад і репресії всередині країни мають чимале значення. По-друге, виконавиця заявила, що росіяни, на її думку, легко дозволяють себе зомбувати. Крім цього, зірка відзначила, що раніше у радянські часи не розуміла, чому так важливо цікавитися політикою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини