Головні фаворити нового сезону “Голосу країни-13”: прихильники вже знають, хто переможець

Європейський сезон "Голосу країни-13", який знімається у Варшаві вже отримав чимало позитивних відгуків від користувачів Мережі. Ба більше, прихильники шоу вже мають власних фаворитів.

Два тижні тому стартував новий сезон проєкту “Голос країни-13”, зірковими тренерами якого стали Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Артем Пивоваров та музичний продюсер Іван Клименко. Зірки вже другий ефір підряд активно боряться один з одним за найкращих молодих артистів, з яких вони точно зможуть зробити справжніх зірок.

Прихильники проєкту вже мають власних фаворитів. Одним з них став Едгар Енокян. Хлопець є учасником гурту “DOBRYVA”, який підкорив серця українських слухачів своїми композиціями “Друг”, “Тривога” та іншими. На проєкт Едгар прийшов зі своєю власною композицією, яку написав жартома про реалії сьогодення. Коли в Україні були постійні блекаути, хлопець вирішив написати про це і назвав композицію “Світло є чи нема”.

Едгар Енокян один з претендентів на перемогу у Голосі країни
Едгар Енокян один з претендентів на перемогу у Голосі країни

До нього з перших секунд повернулася Надя Дорофєєва та Іван Клименко. Артисти навіть почали сперечатися за нього, але хлопець обрав своєю наставницею Надю Дорофєєву. У коментарях під випуском молодого артиста засипали компліментами:

  • “Така актуальна пісня. Я розділяю виконавців дуже просто: відгукується, або не відгукується. Тут 100% відгукується”,
  • “Претендент на перемогу в цьому сезоні однозначно”.
Прихильники Голосу країни вже мають власних фаворитів
Прихильники Голосу країни вже мають власних фаворитів

Ще одна можлива переможниця проєкту за версією прихильників – Вікторія Деркач. Дівчина професійно грає на бандурі і каже, що музика її дуже заспокоює. На прослуховуванні співачка обрала композицію Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова “Думи”. Артисти були у захваті від виконання Вікторії і повернулися до неї одночасно.

Дівчина обрала наставництво Артема Пивоварова, а користувачі в Мережі підтримали її на всі 100%:

  • “Чудова дівчинка, божественний вокал, маю надію вона переможе…“,
  • “Що ви накоїли??? Ця пісня-моя душа) Дякую вам за таку казку) Обожнюю вас) Найкращий виступ для мого серця”.
Вікторія Деркач одна з фавориток Голосу країни
Вікторія Деркач одна з фавориток Голосу країни

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини