Як виглядає майже 50-річна екс-дружина Віталія Кличка, яка після трьох пологів може похизуватися талією

Колишня дружина Віталія Кличка не перестає вражати. На цей раз вона похизувалася фігурою у Штатах, показавши, що вік — це не вирок, а можливості.

Особисте життя Віталія Кличка ніколи не було на перших шпальтах таблоїдів, а його дружину Наталію бачили прихильники боксера хіба що під час світських подій, де подружжя бувало разом.

Нині ж, після розлучення, світ фанатів спортсмена має можливість познайомитися з 49-річною Наталією Єгоровою та подивитися на світ очима цієї талановитої української моделі за допомогою її подорожей та життєвих пригод, які вона намагається поділитися зі світом через соціальні мережі. Нещодавно вона відвідала сонячний Лос-Анджелес і поділилася цією захопливою подією зі своїми підписниками. У цьому відео її можна побачити під час прогулянки Лос-Анджелесом, де вона демонструє свій стиль та грацію серед відомих вулиць та архітектурних пам’яток міста.

Мегаполіс вона називає містом свого серця у дописі та зазначає, що прожила там два десятки років. Виявляється, там вона народила і всіх своїх трьох дітей. У коментарях — суцільні компліменти. Користувачі Інстаграму відзначають вишуканий стиль, моложавий вигляд колишньої Кличка. У коментарях пишуть:

  • “Це місце закохане в тебе”
  • “Так приємно бачити вас щасливою”
  • “Дуже гарно, Наталіє”
Екс-дружина Віталія Кличка показала фото з сином
Екс-дружина Віталія Кличка

Нагадаємо, що у вересні минулого року Віталій Кличко, нинішній мер Києва та колишній боксер-чемпіон, зробив відкриту заяву про своє розлучення з дружиною. Причина проста: давно не проживали разом. Він мешкав і працював у Києві, а кохана — у Німеччині. Ця новина шокувала багатьох прихильників та громадськість, яка вважала пару із найвідоміших та стійких в українському шоу-бізнесі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини