Костянтин Меладзе опублікував світлину, де обіймає ймовірну коханку: Віра Брежнєва залишилась у минулому

Відомий продюсер Костянтин Меладзе засвітився в обіймах іншої жінки. Поки навколо його шлюбу крутяться негативні чутки, знаменитість публікує світлини з іншою

Костянтин Меладзе, відомий композитор і продюсер, здобув особливу популярність вже багато років тому. Зі своєю нинішньою дружиною знаменитість познайомився, коли Віра Брежнєва співала у складі гурту “ВІА Гра”. Тоді знаменитість працювала під наставництвом свого старшого колеги. Зрештою робочі стосунки зірок переросли у дружні.

Втім, ідилія тривала недовго. Тепер продюсер і композитор Костянтин Меладзе публікує фотографії з іншою жінкою. На особистій сторінці знаменитості у соціальній мережі Інстаграм з’явився свіжий кадр. На світлині Костянтин Меладзе ніжно обіймає молоду співачку, поки та ніжно притискається до його плеча. Дівчина виглядала спокійно та щасливою поруч зі знаменитим чоловіком.

Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе засвітився в обіймах іншої жінки
Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе засвітився в обіймах іншої жінки

На опублікованій Костянтином Меладзе фотографії зображена колишня солістка гурту “ВІА Гра” Софія Тарасова. Саме її низка різних медіа називає таємною коханкою продюсера. Річ у тім, що знаменитість нещодавно присвятив молодій дівчині пісню “Почему я?”. А ось своїй дружині Вірі Брежнєвій артист давно не згадував – та й пісень знаменитості чоловік не писав.

Меладзе і Брежнєва – розлучення

Нагадаємо, що останнім часом навколо зіркового подружжя Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої ширяться чутки про те, що вони на межі розлучення або взагалі розлучились. Знаменитості не коментують цього офіційно, втім шанувальники не припиняють засипати їх запитаннями про те, що таки відбувається між ними.

У мережі давно ходять чутки про те, що зіркова пара на межі розлучення
У мережі давно ходять чутки про те, що зіркова пара на межі розлучення

Варто зазначити, що після початку повномасштабної війни зіркове подружжя різко припинило згадувати одне про одного у медійній площині. Це стало підґрунтям для фанатів вважати, що у Брежнєвої та Меладзе різні політичні погляди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини