Перша дружина Володимира Остапчука не сприймає його нову кохану: шоумен зізнався, що не поділили його жінки

Відомий український шоумен Володимир Остапчук розповів, чому він і досі не познайомив свою нову дружину з дітьми від першого шлюбу. За натяками ведучого, причина у колишній дружині

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, має не лише насичене професійне життя, але й цікаву історію стосунків. Так, знаменитість був офіційно одружений двічі, а після торішнього розлучення з Христиною Горняк закрутив роман із молодшою на 16 років Катериною Полтавською. Тепер зіркову пару підозрюють у таємному одруженні, втім питання, яке багатьох фанів цікавить найбільше – чи планує чоловік знайомити кохану з двома своїми дітьми від першого шлюбу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир Остапчук відповів на це запитання. Знаменитість зазначив, що він, звісно, дуже хотів би, аби його нова кохана Катерина Полтавська познайомилась із його сином та донькою. Втім, додав шоумен, не все залежить від нього. Найімовірніше, Остапчук натякнув, що його перша дружина проти знайомства або і взагалі проти того, аби ведучий бачився з дітьми. Хай там як, але наразі між колишнім та нинішнім коханням шоумена нависає невиголошений конфлікт.

Володимир Остапчук зізнався, чи планує познайомити свою нову дружину з дітьми
Володимир Остапчук зізнався, чи планує познайомити свою нову дружину з дітьми

Варто зазначити, що нещодавно Володимир Остапчук і Катерина Полтавська у своїх Інстаграм-блогах повідомили шанувальникам, що прибули до Канади. Зіркова пара приїхала разом з робочою ціллю – у шоумена та ведучого за кордоном благодійний концерт. Втім, можна припустити, що у Канаді, де й живуть діти знаменитості, він не втратить можливості зустрітись із донькою та сином.

Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу з Оленою Войченко
Володимир Остапчук зі своїми дітьми від першого шлюбу з Оленою Войченко

Нагадаємо, що Олена Войченко – жінка, з якою у Володимира Остапчука наразі був найдовший шлюб. У стосунках знаменитість двічі став батьком і тепер у нього є донька та син. Діти давно живуть у Канаді, а після початку повномасштабної війни знаменитість лише раз бачився зі своїми нащадками. Ймовірно, скоро артист побачить дітлахів вдруге.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини