Продюсер Полякової Ясинський розповів, чи є у Бабкіна майбутнє після скандальної пісні: “Треба думати”

Днями Сергій Бабкін опублікував на стрімінгових майданчиках свою нову пісню, яка називається "Зрада". Користувачі Мережі на таку творчість відреагували різко негативно.

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який активно займається карʼєрою Ольги Полякової, після нового треку Сергія Бабкіна “Зрада” вирішив дати власний коментар з цього приводу. Пісню артиста мало хто оцінив, оскільки народ вважає це чимось неприпустимим, але сам Ясинський каже, що в Бабкіна досить сильні тексти.

Ясинський переконаний, що навіть після такої скандальної пісні в Бабкіна є майбутнє в музиці, але йому потрібно краще вивчити українську аудиторію та прислухатися до неї, щоб робити таку музику, яка точно сподобається більшості слухачів.

“В нього є великий талант, майбутнє. В нього потужні тексти, але треба просто думати, вивчати свою аудиторію і довіряти людям”, – каже продюсер.

Михайло Ясинський про нову пісню Сергія Бабкіна
Михайло Ясинський про нову пісню Сергія Бабкіна

Михайло рекомендує Сергію добре вивчити критику, яка несеться у бік його нової пісні та почерпнути з цього щось хороше для себе. Продюсер наводить в приклад Олю Полякову, в якої також було чимало хейту, але вони спільними зусиллями все аналізували, покращували та робили все, щоб виправити негатив у бік артистки на позитив.

Для тих, хто не знає – Сергій Бабкін випустив сатиричну пісню “Зрада”, в якій описує будь-яку “претензію” в бік кожного українця. Наприклад: якщо немає вишиванки, немає вусів як у Тараса Шевченка, замало постів про війну і таке інше – це зрада, але не всі змогли зрозуміти такий літературний прийом у тексті Бабкіна. Сам чоловік вже також прокоментував хейт навколо його нової композиції.

“Ті хто звинувачують мене в тому, що я цією піснею якось розколюю суспільство, точно не слухали жодної з моїх попередніх пісень. Протягом останніх двох років я випустив десь п’ятнадцять штук з об’єднуючими меседжами. Ті, хто слухає мою музику, добре про це знають. І тут вийшла “Зрада”… Виходить, більш об’єднуючі не ті пісні, які прославляють звитяги та найкращі якості українців, а ті, де можна знайти “зраду”, – написав артист в соціальних мережах.

Нова пісня Сергія Бабкіна Зрада
Нова пісня Сергія Бабкіна Зрада

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини