Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк долучився до ТрО та готовий захищати Україну: “Офіційно”. Деталі

Актор Віталій Борисюк, чоловік знаменитої української акторки Ольги Сумської, приєднався до Територіальної оборони. Про це його знаменита дружина розповіла в коментарях в Інстаграмі.

У важкі часи, коли Україна продовжує боротьбу за свою незалежність та територіальну цілісність, чимало селебрітіз змінили сцену на окоп. Всі пам’ятають Андрія Хливлюка, Віталія Козловського на передовій, Тараса Тополю.

Та, виявляється, ще одна відома особистість готова дати свій вклад у підтримку країни. Чоловік відомої акторки Ольги Сумської, Віталій Борисюк, прийняв рішення приєднатися до лав Територіальної оборони. Це стало відомо після того, як акторка, відповідаючи на гнівний коментар під своєю публікацією, поділилася цією новиною у своєму офіційному Instagram-акаунті.

А відповідала знаменитість на питання про те, чому її обранець зараз не на фронті:

“Він офіційно в Теробороні, і йому 60, але в будь-який час напоготові…”

Ольга Сумська розповіла, що Віталій Борисюк записався до ТрО

Рішення Віталія Борисюка приєднатися до Територіальної оборони отримало теплий прийом від фанатів та прихильників Ольги Сумської. Соціальні мережі заповнилися словами підтримки та вдячності за його рішучість та готовність віддати свої сили для захисту України.

Ольга Сумська розповіла, що Віталій Борисюк записався до ТрО

Цікаво, що ні акторка, ні її обранець не виїздили за кордон в евакуацію на початеу повномасштабного вторгнення. Вони разом зустріли війну у Києві, а за кілька днів, коли танки росіян рушили у бік нашої столиці, родину спіткало ще одне горе. Мама легендарної Роксолани не змогла пережити новину про те, що рідна земля знову у вогні. Ганна Іванівна пішла з життя у 2022-му році так і не дочекавшись вигнання окупантів з Київщини.

Нагадаємо, що Ольга Сумська і Віталій Борисюк також практикували благодійні виступи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини