Оля Полякова розповіла, чи буде її донька Маша продовжувати навчання в Лондонському виші: примхи багатих

Донька однієї з найкращих співачок України Олі Полякової Маша Полякова зараз знаходиться в Києві. Зіркова мама розповіла, чи планує її донька продовжувати навчання в Лондоні.

Ні для кого не секрет, що донька Ольги Полякової Маша Полякова навчається в Лондонському університеті. Дівчина планувала вступити до Сполучених Штатів, але вирішила обрати для себе саме лондонський навчальний заклад. Маша дуже часто публікувала фотографії з відпочинку у Лондоні і розповідала про життя за кордоном.

Тепер все змінилося. Оля Полякова розповіла своїм прихильникам в Мережі про те, що її донька вступила до вищого навчального закладу в Україні та готується до якогось нового проєкту, але що саме це буде – зірка поки вирішила тримати інтригу.

“Поки що навчається в академії імені Чайковського в Києві на композиторському відділенні. Готується до чогось дуже крутого”, – каже Полякова.

Маша Полякова навчається в Україні
Маша Полякова навчається в Україні

Сама ж Марія активно публікує фотографії зі столиці, тому можна впевнено сказати, що дівчинка й справді перебуває в Україні і поки не планує їхати за її межі. В описі одного з останніх фото молодої зірки вона написала приємні слова про Київ і виразила йому свою нереально велику прихильність.

“Немає місця кращого ніж Київ , і влітку і взимку він бездоганний. А з якого міста ви ?”, – пише Маша Полякова.

Користувачі Мережі почали розповідати в коментарях про свої рідні міста, але й не забули засипати дівчину компліментами. Одна з прихильниць написала, що Маша схожа на справжнього магічного ельфа, який щойно вийшов з казки, але знайшлися й такі, хто вирішив “прикопатися” до помилок у тексті дівчини. Справа в тому, що Маша написала слова “влітку” та “взимку” окремо, а ” до речі” – разом. Експерти з української мови почали виправляти Полякову, але вона на це не звертає увагу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини