Привіз нинішню до колишньої: Володимир Остапчук приїхав з Полтавською до Канади, де мешкає його екс-дружина

Володимир Остапчук показав нові кадри з юною дружиною з Канади, де зараз мешкає його перша дружина Олена разом з дітьми. Чи зустрілися екси та як поставилася колишня до нової пасії обранця?

Відомий телеведучий Володимир Остапчук разом зі своєю новою дружиною Катериною вразили всіх своєю подорожжю до Канади. Після весільної церемонії, яка, здається відбулася зовсім нещодавно, молода пара буквально не розлучається ні на день. Зірки й самі зізнавалися, що не можуть один без одного і окрім дозвілля намагаються бути поруч якомога частіше. За океаном знаменитість давав виступ.

Володимир Остапчук виїхав за кордон з новою дружиною

Ведучий здивував шанувальників, одружуючись з відомою блогеркою Катею Полтавською, адже у життя селебріті — це вже третій шлюб. Цікаво, що у Канаді проживає зараз його перша дружина Олена. Знаючи всі перепитії між колишніми, де були задіяні навіть правоохоронці, навряд чи можна навіть припустити, що пані Войченко та Катерина можуть знайти спільну мову, створивши атмосферу тепла та злагоди в сім’ї.

Навіть з другою обраницею шоумена його нова пасія змогла побити горщики. Вся справа у сімейному будинку, який придбали свого часу Володимир та Христина Горняк. Як виявилося, селебріті не змогли поділити маєток, куплений свого часу. Екс-дружина зірка просила його нову кохану викупити частку, але питання досі лишається відкритим. Тим часом зірковий шоумен вже поступово робить ремонт, креативить над дизайном інтер’єру, знімає про це сторіз  та всім виглядом показує, що поступатися нічим не збирається. Навіть полишеній колишній.

Полтавська та Остапчук стали батьками вдруге
Володимир Остапчук виїхав за кордон з новою дружиною

Втім, за словами друзів та близьких, Володимир Остапчук разом з Катериною, виглядають щасливими та спокійними, підтверджуючи, що нова сторінка в їхньому житті точно стала гарною зміною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини