Дружина Тараса Тополі Alyosha повернулася і порахувала, скільки витратила на життя в США: “Нічого не було”

У свіжому інтерв'ю на каналі Слави Дьоміна, відома українська співачка Alyosha розповіла про свій довгий період перебування в Сполучених Штатах Америки та проблеми, з якими їй довелося стикатися.

Співачка, яка перебувала в Америці через повномасштабне вторгнення, зізналася, що не може точно визначити, скільки грошей було витрачено на її життя в цій країні.

“Я не можу порахувати, я не можу зрозуміти, коли закінчилися гроші на гривненій карті, але я уже щось заробляла там: давала концерти, виступала на заходах.

Також співачка зазначила, що більша частина грошей з роботи пішла у Варшаву для волонтерів.

Alyosha поділилася фінансовими витратами за часи життя у США
Alyosha поділилася своїми фінансовими витратами за часи життя у США

Слава Дьомін не зупинився на цьому, поставивши питання, яке цікавило багатьох:

“Перебуваючи у Америці, ти заробляла на місяць більше, ніж 5 тисяч доларів?”

Співачка чесно відповіла, що ні, і навіть розкрила, що бувають місяці, коли ніяких доходів не було:

“Бували місяці, коли нічого не було. Хоча у деякі місяці було і по 5 тисяч доларів, але це не стало нормою”

Ця відверта інформація про фінансове становище Alyosha в США дала можливість глядачам краще зрозуміти, якими викликами неминуче доводиться стикатися багатьом митцям, які намагаються працювати та підтримувати себе та свої сім’ї у новій країні.

Співачка зазналася, що на ці гроші неможливо прожити з трьома дітьми у США, тому вона дуже вдячна мамі та Алексу за допомогу. Цим вона підтвердила те, що підтримка родини грала важливу роль у її житті за кордоном.

Це інтерв’ю з Alyosha показало, що навіть для відомих артистів і зірок, які здавалося б, мають стабільний фінансовий стан, життя в іншій країні може бути викликом, і їм потрібна підтримка та наполегливість, щоб досягти своїх цілей. Alyosha вразила своєю відвертістю та відкритістю, дозволяючи глядачам краще зрозуміти складнощі життя за кордоном у часи війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини