Камалія у розкішній вишиванці чуттєво заспівала гімн України: дружина Захура показала міць вокалу (Відео)

Співачка Камалія вкотре вразила неймовірним виконанням і своїм чудовим голосом. Зірка дуже виразно і чуттєво заспівала гімн України, показавши всю силу вокалу.

Україна завжди славилася своєю музичною спадщиною та талановитими музикантами. Один із найвизначніших хорових колективів країни, Національний заслужений хор імені Г. Верьовки, нещодавно провів брифінг з нагоди свого 80-річчя. Навіть на такій діловій події було втілено дух української музичної культури. Але серед всіх вражаючих моментів слід відзначити Камалію.

Камалія провела доньок на навчання
Камалія у вишиванці вразила всіх виконанням гімну України

Дружина Мохаммада Захура, яка завжди була відома своєю граціозністю та стилем, здивувала усіх своєю вишиванкою — символом української традиції та культури. Ця розкішна сорочка вдало підкреслила її красу і гідність, а також була важливим символом української національності зірки.

Але найбільш легендарний момент присутності Камалії на заході був пов’язаний із її вокальними здібностями. Під час брифінгу артистка чуттєво та виразно виконала гімн України. Її вокальний талант не міг не вразити всіх присутніх. Вона довела, що крім своєї вроди та стилю, вона також має неповторний вокал, який може конкурувати з найкращими артистами світу.

Не менш важливим елементом образу зірки була її золотава підвіска у формі герба України. Ця деталь символізувала її патріотизм та глибоку зв’язаність з рідною країною. Доповнила свій стиль артистка шикарною укладкою з локонами.

У коментарях, під відео, де знаменитість показала найзворушливіший момент — аншлаг компліментів. Прихильники пишуть:

  • “Наша прекрасна Камалія — символ краси, духу, вірності Україні!!! Ми пишаємось Вами!!!”
  • “Люблю Камалію, яка ж вона розумничка наша Україночка”
  • “Аж мурашки”
  • “Камаліє, ваш голос перевершив”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини