Катя Репяхова показала, як зустрічає Віктора Павліка з роботи: сходила в кіоск за шаурмою. Зірка відреагував

Катерина Репяхова і Віктор Павлік — одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Зірки вражають тим, як побудували сімейне життя і одна з останніх ситуацій тому не виключення.

Щастя в сім’ї — це завжди особливий момент. Зіркові пари також не виняток, і ділитися їхніми щасливими миттю може бути дуже цікаво. Катя Репяхова і Віктор Павлик — одна з найвідоміших пар в українському шоу-бізнесі. І недавно Катя вирішила поділитися з прихильниками своєю емоційною зустріччю з чоловіком після робочого дня.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала дитячі фото чоловіка
Дружина Віктора Павліка показала його улюблену страву на вечерю

Зіркова пара завжди була в центрі уваги, і їхні відносини завжди були на відкритому доступі для фанатів. Тож коли Катя Репяхова вирішила опублікувати свій останній інтересний інцидент з чоловіком у соціальних мережах, шанувальники не залишили його без уваги.

Відомо, що Віктор Павлик — любитель смачної їжі, і однією з його улюблених страв, виявляється є шаурма. Тож не дивно, що в один зі звичайних робочих днів він попросив свою дружину Катю Репяхову вирушити в кіоск і принести йому цей смаколик.

Дружина Віктора Павліка показала його улюблену страву на вечерю

Катя Репяхова не тільки не відмовила чоловіку, але і вирішила поділитися цим моментом зі своїми фанатами. Вона опублікувала сторіз, де показала, як їй готують стріт-фуд. Співак же ж був дуже задоволений.

Така  тепла зустріч після роботи стала прикладом того, як важливо підтримувати один одного в сім’ї, навіть у звичайних, повсякденних речах. Шаурма в цьому випадку стала символом уваги та любові, яку Катя Репяхова надала своєму чоловікові.

Катя Репяхова і Віктор Павлик продовжують вражати своїх прихильників своєю теплою та спільною життєвою позицією. Їхні відносини є прикладом того, як важливо підтримувати і балансувати між професійними та особистими аспектами життя, і завжди знаходити час для спільних радощів, навіть якщо це звичайна шаурма.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини