Учасник гурту Kalush Orchestra одружився: як минуло весілля у традиційно українському стилі

Все частіше українські зірки одружуються та виходять заміж. Цього разу під вінець пішов один з учасників гурту Kalush Orchestra Віталій Дужик.

Віталій Дужик зі своєю коханою дівчиною, а тепер дружиною Євгенією вирішили зіграти весілля в українському стилі. Пара влаштувала свято 15 вересня і обрали для цього традиційні українські костюми. Закохані опублікували фотографію з церемонії вінчання у церкві, де можна побачити яскраві та гарні костюмі з вишивками.

Дівчина накинула традиційну хустку на голову та додала до образу український рушник, який був обмотаний навколо її талії. Віталій також не відставав: класичне пальто сірого відтінку в поєднанні з червоним поясом, шароварами бежевого відтінку та стильними чорними чоботами ідеально доповнює образ нареченої.

Учасник гурту Kalush Orchestra одружився
Учасник гурту Kalush Orchestra одружився

Про вибір тематики весілля та неймовірні українські костюми розповіла новоспечена наречена Віталія. Дівчина каже, що вони з коханим з самого початку хотіли весілля у найкращих українських традиціях. Ба більше, Євгенія з Вітаєм вирішили одягнути не просто українські вбрання, а традиційні костюми для регіонів, звідки вони родом.

“У мене стрій Бориспільщини, а у Віталіка – Волинь. Для нас було дуже важливим одягнутися у вбрання своїх регіонів, щоб показати обʼєднання. Хоч ми з різних куточків країни, але нас обʼднало сильне кохання”, – розповідає Євгенія.

Учасник гурту Kalush Orchestra зіграв весілля у традиційному стилі
Учасник гурту Kalush Orchestra зіграв весілля у традиційному стилі

Пропозицію хлопець вирішив зробити коханій дружині під час одного з виступів гурту. Віталій покликав Євгенію до себе на сцену, став на одне коліно і запитав, чи погодиться вона стати його дружиною. Прихильники гурту і сама дівчина були вражені таким сюрпризом і дівчина, звісно, погодилась прийняти пропозицію свого вже чоловіка.

Популярне

Подібні новини