Колишній Лободи Макс Барських вперше розповів про свої стосунки: “Був певний час бути самостійним”

Макс Барських, без сумніву, підкорив серця тисяч жінок, але артист ніколи не розповідає про своє особисте життя. Цього разу виконавець зізнався, чи є у нього стосунки.

Макс Барських став справжньою зіркою після участі у проєкті “Фабрика зірок”. Під час зйомок всі тільки й говорили про його сильне кохання до Світлани Лободи, але з часом стало зрозуміло, що це був лише піар-хід для того, щоб привернути до себе увагу.

Не дивлячись на це, цікавитись особистим життям Макса не припиняли його прихильниці. Чоловіка неможливо було побачити в компанії його коханої обраниці, бо ніхто навіть не знає, чи є вона взагалі. Барських вирішив дати свій коментар з приводу свого особистого життя і розповів, чи є в нього стосунки і як він ставиться до сімʼї та дітей.

Макс Барських вперше розповів про свої стосунки
Макс Барських вперше розповів про свої стосунки

Артист каже, що він раніше обрав би життя одинака, але зараз його позиція кардинально змінилася. Макс давно виріс та подорослішав і тепер готовий створювати сімʼю, але коханої обраниці у нього поки немає. Співак не засмучується, бо для всього свій час.

“У мене нікого немає. В мене був час бути самотнім і стати повноцінним, саме тому я вважаю, що мої стосунки будуть без ревнощів, без якихось проблем і без токсичності”, – каже артист.

Макс додає, що він не проти стати батьком, але на такий крок наважиться лише за декілька років, бо вважає себе недостатньо готовим для того, щоб брати відповідальність за нову маленьку людину у цьому світі. Чоловік дає собі час підготуватися до всього, знайти другу половинку, закохатися, а тоді можна думати про дітей та велику щасливу родину.

“Я думаю, що десь років пʼять ще і тоді я точно буду готовий. Можливо, менше — два чи три роки і все, буде сімʼя”, – розповідає Барських.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини