Артему Пивоварову на “Голосі країни-13” ледь не розбили серце: “Я знаю, що ми можемо зробити”

Найяскравіший український артист Артем Пивоваров під час одного з ефірів сліпих прослуховувань на "Голосі країни-13" відверто зізнався у своїх почуттях.

В неділю, 24 вересня, закінчився останній етап сліпих прослуховувань на проєкті “Голос країни-13”. Учасники показали свої вокальні здібності і дехто з них зміг зайняти останні місця у командах своїх кумирів, але одна з учасниць не на жарт підкорила Артема Пивоварова своїм талантом.

Дівчину звуть Вероніка, їй 20 років і вона донька священника. Дівчина змалечку почала співати в хорі, а потім вирішила зайнятися цим серйозно. З початком повномасштабного вторгнення Вероніка створила хор, в якому стала диригентом. Батько дівчини та її знайомі кажуть про те, що вона нереально талановита і повинна бути на великій сцені.

Справжнім досягненням Вероніка вважає те, що її хор запросили до Києво-Печерської лаври, де вони вперше за 300 років виконали українську гуцульську коляду. На проєкт Вероніка прийшла для того, щоб реалізувати себе як сольна артистка і не ховатися. На думку дівчини вона зможе це зробити.

Учасниця Голосу країни ледь не розбила Пивоварову серце
Учасниця Голосу країни ледь не розбила Пивоварову серце

Для свого сольного виступу майбутня зірка обрала українську народну пісню “Роди, Боже, жито”. Ледь не з перших секунд до неї повернувся Іван Клименко, але Артем Пивоваров сидів, як зачарований і вирішив повернутися майже під самий кінець виконання пісні Веронікою. За традицією, після цього тренери почали вмовляти учасницю обрати саме їхню команду.

“Вітаємо вас, ви в Голосі країни. Я зачарований. Я просто зачарований. Першу хвилину я думав, що перенісся в інший вимір і ті вібрації, які ви випромінювали – це дуже мене вразило”, – каже Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров зізнався у почуттях
Артем Пивоваров зізнався у почуттях

Під час роздумів про те, до якої з команд Вероніка піде, вона розповіла, що навіть не очікувала, що до неї повернеться саме Артем, бо вона для нього є надто спокійною. Артист почав загравати до дівчини і “переманювати” її на свій бік.

“Тому не розбивайте мені серце”, – каже Артем.

В підсумку, Вероніка обрала саме Пивоварова і завдяки їй його команда сформувалася саме завдяки дівчині. Чоловік був безмежно вдячний за те і щиро подякував дівчині за свій вибір.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини