Екс-підопічна Потапа Мішель Андраде похизувалася недешевими розвагами: у пошуках трюфелів

Відома українська співачка Мішель Андраде разом зі своїми не менш зірковими подружками відправилась до Італії, де показала одну зі своїх розваг.

Зірки українського шоу-бізнесу можуть собі дозволити справді розкішний відпочинок. З початком повномасштабного вторгнення велика частина коштів кожного з них йдуть на донати та підтримку нашої армії, але все ж знаходиться час та гроші для того, щоб якісно відпочивати. Мішель Андраде нещодавно відвідала Італію з подружками та мамою і вирішила показала одну з їхніх розваг.

Дівчата разом з командою спеціалістів відправилися на пошуки трюфелів. Ні для кого не секрет, що трюфелі – недешевий продукт, тому можна зрозуміти, що “полювання” на такі делікатеси теж влітає в копієчку. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як правильно шукати трюфелі.

Мішель розповіла, що раніше для пошуку трюфелів в лісі використовували свиней, але вони частенько зʼїдали знайдені скарби та сильно пошкоджували корені дерев, що робило пошук трюфелів не задоволенням та прибутковою справою, а завдавало чималеньких збитків. Саме тому на сьогоднішній день люди почали вчити собак шукати дорогі ласощі.

“Зараз цією роботою в більшості займаються собаки. Вони можуть відчути аромат гриба навіть на відстані одного кілометру”, – розповідає співачка.

Мішель Андраде розповіла, як правильно шукати трюфелі
Мішель Андраде розповіла, як правильно шукати трюфелі

Що таке трюфелі і чому вони такі дорогі

Трюфелі є досить рідкісними грибами, які ростуть в деяких регіонах світу. Збір трюфелів – це ручна робота, оскільки їх важко виявити через землю, в якій вони ростуть. Багато трюфелів також ростуть під землею, що робить їх ще більш недоступними. Трюфелі мають свій власний сезон, зазвичай восени і взимку. Поза цими періодами їх складно знайти, що робить їх ще більш рідкісними.

Висока популярність трюфелів серед гурманів у французькій та італійській кухні призводить до великого попиту на ці гриби. Зростання попиту призводить до збільшення цін. Трюфелі мають інтенсивний і унікальний аромат, які надають стравам, в яких вони використовуються, та неперевершений смак. Це додає їм вартості.

Чому трюфелі такі дорогі
Чому трюфелі такі дорогі

Гриби мають дуже короткий термін придатності. Вони швидко втрачають свій аромат і смак, тому вони мають бути спожиті або перероблені в страви найшвидше після збору. Трюфелі часто асоціюються з розкошами та елітністю. Їх споживання стало символом статусу та розкіші в кулінарному світі. Усі ці фактори спільно призводять до високих цін на трюфелі, і це робить їх дорогими та бажаними в кулінарному світі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини