“Буває дуже боляче”: зірка “Кріпосної” Ксенія Мішина нарешті щиро зізналася, що у неї на особистому

Українська актриса Ксенія Мішина відповіла на запитання про своє особисте життя та поділилася планами вийти заміж у інтерв'ю, яке було опубліковане на YouTube-каналі блогерки Аліни Шаманської.

Українська акторка Ксенія Мішина розкрила певні аспекти свого особистого життя під час інтерв’ю, яке було опубліковане на YouTube-каналі відомої української блогерки Аліни Шаманської 28 вересня. Інтерв’ю привернуло увагу шанувальників актриси і дозволило дізнатися більше про її погляди і наміри стосовно особистого щастя.

В одному з ключових запитань щодо її особистого життя, актриса підкреслила свою обережність щодо розголошення подробиць. Вона зазначила, що вирішила призупинити активність у соціальних мережах у зв’язку з цим, оскільки не бажає публічного обговорення та критики, які можуть супроводжувати особисте життя публічних осіб.

Актриса розповіла, що раніше вона відчувала певну відповідальність перед публікою і намагалася ділитися деякими деталями свого особистого життя. Однак зараз вона обрала інший підхід і вирішила залишити цю тему поза межами загального обговорення.

Ксенія Мішина розповіла про особисте життя
Акторка Ксенія Мішина розповіла про особисте життя

Щодо своїх планів щодо подружжя, Мішина залишила це питання відкритим, але вказала, що в майбутньому можливо прийме відповідне рішення.

Ці заяви свідчать про те, що актриса розглядає своє особисте життя як приватну справу і приділяє увагу власній психологічній готовності поділитися цим з громадськістю у майбутньому.

Ксенія Мішина народилася 18 червня 1989 року в Севастополі і отримала акторську освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Вона стала відомою завдяки перемозі в шоу “Танці з зірками” в 2019 році і участі в шоу “Холостячка” в 2020 році.

Акторка також виховує свого сина Платона, народженого у 2012 році. Щодо батька хлопчика, Мішина залишила цю інформацію в приватності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини