23-річна дружина 39-річного Остапчука готує його до переїзду з квартири в будинок: “Будуть діти”

Відома українська блогерка та дружина шоумена Володимира Остапчука повідомила про майбутні плани на переїзд та причини, чому вони з коханим вирішили змінити місце, де живуть

Володимир Остапчук, відомий український шоумен, та його кохана обраниця Катерина Полтавська активно ведуть особисті сторінки в соціальній мережі Інстаграм. Зіркова пара не приховує деталей особистого життя, тому кожен із них радо відповідає на запитання шанувальників про ті чи інші ситуації.

Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм відповіла на запитання фанатів щодо того, де б вона хотіла жити – у квартирі чи в будинку. За словами знаменитості, зараз їй цілком комфортно жити у квартирі в місті. Втім, додала зіркова блогерка, коли у них із коханим з’являться діти, потрібно буде переїжджати у приватний будинок.

Катерина Полтавська повідомила, за яких умов готова переїхати з Остапчуком жити у будинок
Катерина Полтавська повідомила, за яких умов готова переїхати з Остапчуком жити у будинок

Такою лаконічною відповіддю на запитання шанувальників відома блогерка дала зрозуміти, що вони з Володимиром Остапчуком вже обговорювали своє спільне майбутнє та сімейне життя. Варто нагадати, що 23-річна обраниця шоумена раніше вже розповідала, що і про кількість дітей вони з коханим говорили. Так, раніше на своїй Інстаграм-сторінці зірка зазначила, що хоче щонайменше двох дітей.

Нагадаємо, що відомий український шоумен Володимир Остапчук почав зустрічатись із новою дівчиною майже одразу після свого другого розлучення. Восени минулого року знаменитість розірвав дворічний шлюб із Христиною Горняк. Відтоді зіркові колишні так і не розповіли, що стало причиною розлучення, втім у мережі шириться чимало чуток з цього приводу. Раніше Володимир Остапчук перебував у двох офіційних шлюбах. Першою дружиною артиста стала перекладачка Олена Войченко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини