Василь Вірастюк розлучається з обраницею після 15 років шлюбу: “Апетит” дружини перевищує мої можливості”

Василя Вірастюка завжди вважали справжнім сім'янином, проте, як виявилося навіть після 15 років шлюбу можна розірвати стосунки. Розповідаємо подробиці розлучення зірки.

Відомий український стронгмен Василь Вірастюк став об’єктом уваги з приводу несподіваного повідомлення про розлучення після 15 років щасливого шлюбу. На своїй сторінці у Фейсбуці спортсмен повідомив:

“Апетит” дружини перевищує мої можливості”, — розповідаючи деталі цієї особистої історії.

Василь Вірастюк розлучається з дружиною після 15 років шлюбу

Ця новина стала сенсаційною для багатьох шанувальників Василя та його родини.

Повідомляється, що дружина зірки, Інна, разом із двома спільними синами, 15-річним Олегом та 7-річним Олександром, виїхали за кордон з початком війни і прожили там кілька місяців. Як повідомляють медіа, саме цей період став точкою перелому в їхній сімейній життєвій траєкторії. Рішення про розлучення було важким, і це вплинуло на подальший розподіл майна та питання щодо утримання дітей.

Василь Вірастюк розлучається з дружиною після 15 років шлюбу

В Єдиному реєстрі судових рішень встановлено, що Інна претендує на дві спільні квартири в Києві та чотири ділянки на Прикарпатті. Також вона звернулася з проханням про місячну допомогу на суму 80 000 гривень на утримання синів. Однак суддя вирішив призначити 11 000 гривень, що становить третину депутатської зарплати Василя Вірастюка.

Зазначено також, що суддя надав півтора місяця на можливість приміщення пари. Крок спрямований на те, щоб дати обом цим сторонам можливість знову розкрити свої взаємини та знайти можливий шлях до подальшого спільного життя.

Розлучення Василя Вірастюка та Інни стало для багатьох несподіванкою, проте важливо пам’ятати, що кожна родина має свої внутрішні причини та особливості, які впливають на прийняття таких складних рішень. Бажаємо обом сторонам мудрості та терпіння в цьому непростому періоді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини