“Ваня мені не подобається”: Надя Дорофєєва на “Голосі країни-13” зізналася, чому їй не подобається Клименко

Під час пʼятого випуску "Голосу країни-13" Надя Дорофєєва заявила, що їй більше не подобається Іван Клименко. Дівчина пояснила, що трапилося.

В неділю, 1 жовтня, на екранах телевізорів зʼявився новий випуск проєкту “Голос країни-13”. Цього разу учасники команд зіркових тренерів змагалися між собою за омріяне місце у команді та музичне опікунство над ними. Першими виступили учасники Івана Клименка, але Надя Дорофєєва була настільки приголомшеною, що відверто розповіла про своє ставлення до продюсера.

Першими з команди Івана Клименка виступали дует Nayada, Анастасія Чабан та Анна Корченова. Дівчата підкорили сцену з перших нот і судді, на чолі з самим Іваном Клименко, забули всі слова від неповторності та краси голосів сильних учасниць. Після виступу кожен з тренерів мав можливість поділитися власними думками про виступ тієї чи іншої учасниці і свої враження висловила Надя Дорофєєва.

“Ні, ну тепер мені Ваня не подобається. Однозначно. Я б хотіла привітати Ваню з таким дебютом, дівчата дуже класно виступили, за вокалом мені більше сподобалася Анна, а за подачею – Стася. Дуже складно”, – каже Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва розповіла про своє ставлення до Івана Клименка
Надя Дорофєєва розповіла про своє ставлення до Івана Клименка

Зірка хотіла цим сказати про те, що вона надзвичайно вражена зробленою роботою над дівчатами і Іван дуже гідний конкурент у тренерстві. Саме на етапі батлів відбувається становлення кожного з тренерів саме як досвідченого тренера і Надя та інші колеги Клименка переконані, що боротьба за перше місце буде дуже сильною.

“Ви питаєте, чи буде заруба? Буде заруба!”, – каже Артем Пивоваров.

В підсумку цього виступу Іван Клименко обрав Анастасію Клименко. Саме дівчина стала першою учасницею, яка зайняла одне з чотирьох місць у команді продюсера. Стася до кінця не могла повірити в те, що вона змогла пройти далі, але дівчина робитиме все для того, щоб перемогти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини