Надя Дорофєєва вагітна: дружину Кацуріна побачили у жіночій консультації. Що відомо про її цікавий стан?

Про Надю Дорофєєву часто розпускають плітки стосовно її вагітності. Проте, нещодавно її помітили у жіночій консультації. Здається, все далеко не просто так.

Нещодавно ім’я Надії Дорофєєвої стало обговорюваним не тільки через її професійну кар’єру, але і через чутки про її можливу вагітність.

Плітки про стан здоров’я та поповнення у родині співачки з’явилися після того, як блогер Богдан Беспалов опублікував інформацію на своїй сторінці в соціальних мережах. За його словами, в його оточенні є люди, які помітили дружину Михайла Кацуріна у жіночій консультації лікаря, який спеціалізується на питаннях гінекології та пологів. Ця новина вразила багатьох її шанувальників, адже вона завжди була дуже обережною щодо свого приватного життя.

Надю Дорофєєву побачили у жіночій консультації

Неабияким сюрпризом для прихильників стала інформація про те, що останнім часом Дорофєєва публікує фотографії в Instagram, на яких вона зображена у більшому стриманому одязі, ніж зазвичай. Це викликало подробиці та обговорення серед фанатів і посилило чутки про її вагітність.

Сама артистка реагувала на це все у своєму власному стилі. Вона розмістила відео в ТікТок, в якому жартома пожонглювала заголовками новин жовтої преси та показала свій підкачаний плаский живіт.

Надю Дорофєєву побачили у жіночій консультації

Ще кілька років тому, бувши у шлюбі з Володимиром Дантесом, Надія розповідала, що не відчуває себе достатньо дорослою для того, щоб стати матір’ю. Втім, на своїх виступах до маленьких фанатів вона дуже прихильна.

А ось історію взаємодії з дітьми нового чоловіка Михайла вона не розповідає. Відомо, що у столичного ресторатора є син та дочка від колишньої дружини Даші. Малюки на даний момент проживають з ненькою, але у спілкуванні з татусем вони не обмежені.

Популярне

Подібні новини