Ольга Цибульська розповіла, як Володимир Остапчук поводить себе у реальному житті: “Не спілкувалась”

Володимир Остапчук в соціальних мережах здається дуже добрим та відкритим, але мало хто знає, як чоловік веде себе в реальному житті зі своїми колегами.

Володимир Остапчук – досить скандальна персона українського шоу-бізнесу. Чоловік постійно нагадує про себе гучними розлученнями, сварками зі своїми колишніми обраницями, або власними висловлюваннями у соціальних мережах.

Після його розлучення з Христиною Горняк всі лише й говорили, що про нього, бо Володимир досить швидко закрутив роман з молодою 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, з якою вони вже планують оселитися в будинку, де Остапчук мав би мешкати зі своєю колишньою. Більшість користувачів Мережі переконані, що Володимир – не найкраща персона в українському шоу-бізнесі.

Ольга Цибульська прокоментувала роботу з Володимиром Остапчуком
Ольга Цибульська прокоментувала роботу з Володимиром Остапчуком

Висловлювання ведучого про дівчат в одному з випусків його шоу “Мекнув – питайте” змусило жінок не на жарт забити тривогу. Українки вимагали так званого “скасування” Володимира Остапчука, але чоловік вибачився за всі свої слова та повідомив, що це була суто його думка і він не змушує когось думати так само, як він.

Колеги ведучого, натомість, дуже добре відгукуються про нього. Ольга Цибульська, наприклад, розповіла, як їй працювалося разом з чоловіком. Під час нещодавного інтервʼю Лєра Товстоплєс запитала: хто, на думку Цибульської, більший абʼюзер – Позитив чи Остапчук.

“Я ніколи не спілкувалася з Позитивом, але Вова в роботі дуже кльовий та толерантний”, – каже Ольга.

Телеведуча також прокоментувала скандал з висловлюваннями Володимира Остапчука, Позитива та Богдана Буше про волосся на тілі в жінок. Дівчина запропонувала за такі висловлювання поголити їм абсолютно кожну частину тіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини