Ремонт лише в одній кімнаті: Роман Сасанчин показав, де приходиться жити фавориту Кароль з крихітною дочкою

Молодий талановитий співак, чий голос підкорив саму Тіну Кароль, Роман Сасанчин, вперше показав, де мешкає зі своєю родиною. Назвати житло елітними хоромами — важко.

Український співак та переможець 10 сезону талант-шоу “Голос країни”, Роман Сасанчин, після своєї перемоги в шоу, дійсно показав, наскільки він близький до своїх фанів та як він нині живе. По завершенню конкурсу, співак разом з дружиною та донькою спершу жили на заході України, а тепер обрали передмістя Києва як своє місце проживання, а квартиру, в якій вони мешкають, артист виграв у рамках шоу.

Роман Сасанчин вперше показав, де мешкає з родиною

Слід зазначити, що ремонт у цьому помешканні поки що залишається невеликим, адже молоді люди вирішили облаштовувати свій дім власними силами та коштами. Це свідчить про те, що для Романа важлива його родина і близькість до реального життя, незалежно від його артистичного успіху.

Ну, і слід згадати, що ймовірніше за все для артиста — це його перше помешкання, а зважаючи на його вельми юний вік (Роману всього 21), він не стоїть на місці та багато часу присвячує добробуту своєї сім’ї.

Роман Сасанчин вперше показав, де мешкає з родиною

Однак незважаючи навіть на це скромне облаштування, співак та його родина вже оформили спальню, де можуть відпочивати та заряджатися енергією. Особливу увагу приділили комфорту та зручностям для своєї доньки, яка має власне ліжко. Має також місце і для творчості.

Роман Сасанчин і його родина продовжують розвиватися та радіти життю після перемоги у “Голос країни”. Їхня природність та бажання жити звичайними людьми надають їм особливого шарму та привабливості в очах шанувальників. Нагадаємо, що минулого року ходили чутки про розлучення зірки, але згодом молоді знайшли спосіб порозумітися та незабаром возз’єдналися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини