Холостяк-9 Нікіта Добринін вперше назвав причини розлучення з Дашею Квітковою: “Таке трапляється”

Відомий український телеведучий Нікіта Добринін у новому інтервʼю розсекретив, що стало причиною його розлучення з дружиною. Раніше зіркова пара мовчала про те, чому розійшлась

Нікіта Добринін, відомий український телеведучий і блогер, та його колишня дружина Даша Квіткова, інфлюенсерка та блогерка, були однією з найпопулярніших пар вітчизняного шоубізнесу. Знаменитості мали красиву історію кохання та одруження, разом виховували сина та прагнули підкорити всі вершини.

Втім, скоро красива історія зіркових закоханих закінчилась. Нікіта Добринін і Даша Квіткова розлучилися, та лише нещодавно знаменитий ведучий пояснив, чому так сталось. У коментарі для журналістів ведучий пояснив, що часом так стається – у парі виникають непорозуміння, вирішити які можливо лише через розлучення.

Нікіта Добринін чесно зізнався, що стало реальною причиною його розлучення з Дашею Квітковою
Нікіта Добринін чесно зізнався, що стало реальною причиною його розлучення з Дашею Квітковою

Знаменитість зазначив, що попри все найголовнішим залишається особисте щастя кожного з партнерів. Іноді стати щасливим можна лише окремо одне від одного.

“Таке трапляється інколи. Війна, стреси, інші кризи, які трапляються у пари. По-різному пари їх проходять. Головне, щоб ви були щасливими. Можливо, вже окремо”, – пояснив у коментарі для “Неймовірної правди про зірок” Нікіта Добринін.

Перші чутки про розлучення зіркової пари зʼявились ще наприкінці минулого року. Знаменитості ніби почали віддалятись одне від одного. Пізніше, вже на початку цього року, Даша Квіткова в інтервʼю для Маші Єфросиніної зізналась, що розлучається з чоловіком. З січня 2023 року і до сьогодні реальні причини розриву були невідомі. Втім, тепер Нікіта Добринін завуальовано натякнув, чому розлучився з коханою.

Відомий ведучий Нікіта Добринін і його дружина, блогерка Даша Квіткова, розлучились на початку цього року
Відомий ведучий Нікіта Добринін і його дружина, блогерка Даша Квіткова, розлучились на початку цього року

Нагадаємо, що зіркова пара познайомилась на телепроєкті “Холостяк-9”. Даша Квіткова прийшла на реаліті-шоу змагатись за серце головного героя. Між майбутніми колишніми одразу спалахнула іскра, а у фіналі Нікіта Добринін обрав саме Дашу. Невдовзі після завершення знімання шоу знаменитості зіграли весілля та стали батьками спільного сина Лева.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини