Христина Горняк розповіла про плани на 37 день народження: Остапчука в списку запрошених немає

Колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк активно планує святкування дня народження. Дівчина розповіла, кого запросила на святкування.

Відома українська блогерка та нотаріуска Христина Горняк зовсім скоро святкуватиме свій 37-й день народження. Допитливі прихильники завалили дівчину питаннями про те, як вона буде святкувати іменини і кого планує запросити на урочисту подію. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці проведення свята.

Христина каже, що вона запросила 13 своїх подружок до себе на іменини. День народження проходитиме у форматі вечері і це для неї один з найкращих подарунків, адже, дівчата будуть їхати та летіти з різних куточків світу.

“Уявіть, до мене прийде і приїде з різних куточків світу 13 дівчаток моїх”, – каже Христина.

Христина Горняк розповіла про святкування дня народження
Христина Горняк розповіла про святкування дня народження

Блогерка також отримала запитання про те, чи складно знайти стосунки жінці, якій вже за 35. Христина здивувалася такому питанню і була спантеличена, чому це запитують саме у неї перед її днем народження і відповіла, що це дуже просто і легко. Сама дівчина зовсім нещодавно оголосила про розлучення зі своїм бойфрендом, якого знайшла після Володимира Остапчука.

Христина Горняк розповіла про стосунки після 35 років
Христина Горняк розповіла про стосунки після 35 років

Нагадаємо, що поділ спільного будинку Володимира Остапчука та Христини Горняк досі триває. Чоловік вже планує там своє життя з новою молодою обраницею Катериною Полтавською, але сама Христина Горняк від цього не в захваті. Дівчина вважає, що потрібно знайти мирне вирішення цієї проблеми, але Остапчук поки не поспішає йти дівчині на зустріч і приймати її пропозицію.

Поки Горняк чекає на прояв совісті від Остапчука, то не буде звертатися до суду, але Володимир не хоче йти на компроміс та всіляко ігнорує звернення Христини до нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини